Sport - Foci

2017.08.11. 10:38

Megkezdődik a nagy hagyományú nemzetközi focitorna Debrecenben

Debrecen - Immáron 27. alkalommal rendezi meg idén az OTP-Bank Karnevál Kupát Debrecenben a DHSE Olasz Focisuli.

Debrecen - Immáron 27. alkalommal rendezi meg idén az OTP-Bank Karnevál Kupát Debrecenben a DHSE Olasz Focisuli.

Az augusztus 11–12–13-i Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornára összesen tizenkét kategóriában érkeznek a csapatok.

Ahogyan azt már a korábbi években megszokhattuk, ezúttal is több ország képviselteti magát: szlovák, román, ukrán és magyar gyerekek mérik össze tudásukat, továbbá jelen lesznek az élvonalbeli magyar futballklubok utánpótláscsapatai: mint például a DVSC, az Újpest, a Diósgyőr és a jelenleg az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus. A tornán közel 2000 sportoló valamint az őket kísérő szülők, sportvezetők vesznek részt. A mérkőzéseket négy pályán, többek között az Oláh Gábor utcai Sportcentrumban, a pallagi labdarúgó-akadémián, DEAC-pályán és a Baross Gábor Szakközépiskola füvén játssza a Karnevál Kupára érkező több mint száz csapat.

A meccsek első napja pénteken lesz, 16 órától az Oláh Gábor utcán. A többi napokon 8-tól 17 óráig zajlanak a találkozók.

A torna rövid megnyitó ünnepségére a Nagyerdei Stadionban kerül sor szombaton, a DVTK–Puskás Akadémia mérkőzés szünetében, 18.45-kor, a meccset a gyerekek megtekinthetik.

A záróünnepséget vasárnap 17 órától tartják meg az Oláh Gábor utcai Sportcentrumban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!