Sport - Foci

2017.04.05. 08:06

MLSZ - Félmillió forintra büntették a Budapest Honvédot

Budapest - Félmillió forintra büntette a Budapest Honvédot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Budapest - Félmillió forintra büntette a Budapest Honvédot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a kispestieknek azért kell 500 ezer forintot fizetniük, mert szurkolóik sok pirotechnikai eszközt vittek be a stadionban és használtak szombaton a Ferencváros elleni bajnoki rangadón, továbbá szidalmazták az ellenfelet, a klub pedig megsértette a rendezéssel kapcsolatos előírásokat.

A FEB a Vasas- DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Sivic Tomislav vezetőedző (Mezőkövesd), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezető működésére negatív kijelentést tett, 100.000 Ft pénzbüntetésben részesült.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!