Sport - Foci

2008.04.07. 12:53

Kérdéses Rio Ferdinand szerdai játéka

<p>Előfordulhat, hogy a Manchester United védője, Rio Ferdinand kihagyja a szerda esti Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágót, mivel a Middlesbrough elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen megsérült.<BR /></p>

Sir Alex Ferguson, a "vörös ördögök" edzője nem lehetett boldog a Middlesbrough elleni összecsapás után, hiszen amellett, hogy Ferdinand megsérült, tanítványai csupán 2-2-es döntetlenre voltak képesek az angol bajnokság 14. helyezettje ellen.

Nem lesz könnyű dolga a Manchesternek az AS Roma elleni BL összecsapáson, hiszen a védelem másik kulcsembere, Nemanja Vidics súlyos térdsérülést szenvedett a két csapat egy héttel ezelőtti meccsén, így akár két alapember is hiányozhat a hátvédsorból a "farkasok" ellen.

A United skót trénere azonban bízik benne, hogy Ferdinand sérülése nem súlyos, és pályára léphet a szerda esti visszavágón (az első ütközetet a Manchester nyerte meg 2-0-ra).

"Remélem nem súlyos Ferdinand sérülése" - bizakodott Ferguson. "Bár végig tudta volna játszani a mérkőzést, inkább lecseréltem, mert eléggé sántított" - mesélte el a történteket a szakember.

Ferdinandot egyébként a fiatal Gerard Pique váltotta, aki jó benyomást tett a 66 éves trénerre. "Pique remekül játszott. Bár mindössze 20 percet töltött a pályán, sokat segített a csapatnak" - dicsérte a 21 éves spanyolt Ferguson.

Korábbi meccsek: Inter-Roma 1-1 2008.02.27.  UEFA kupa 2008.03.12.  Bajnokok Ligája, nyolcaddöntők, visszavágók 2008.03.05.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!