Bulvár, celeb

2012.09.14. 10:22

Liptai Claudia melle ellopta a show-t

Elég volt egy átlátszó blúz, hogy a csatorna sajtótájékoztatóján elvonja a figyelmet a TV2 többi sztárjáról Liptai Claudia. A szőke ciklon átsejlő keble azonnal főszereplővé vált az eseményen.

Elég volt egy átlátszó blúz, hogy a csatorna sajtótájékoztatóján elvonja a figyelmet a TV2 többi sztárjáról Liptai Claudia. A szőke ciklon átsejlő keble azonnal főszereplővé vált az eseményen.Sztárparádé, svédasztal, pa­zar környezet fogadta a TV2 tegnapi sajtótájékoztatójának résztvevőit. A csillogó rendezvényen megjelentek a Voice Mesterei, jelen volt Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban Bettyje, és nagy felfordulást okozott a FEM3-hoz igazolt Erdélyi Mónika is. Egy szempillantás alatt azonban minden tekintet egy irányba fordult, a vakuk ugyanarra a pontra szegeződtek, szinte felborult a terem: megérkezett Liptai Claudia.

A szőke színésznő farmerben és laza királykék felsőben libbent be. Látszólag könnyed, egyszerű, de elegáns viselet, mégis mágnesként vonzotta a tekinteteket. Az ok nem az, amit Claudia felvett, hanem amit nem. A csinos műsorvezető a hidegre fordult idő ellenére elfelejtett melltartót venni, így a könnyű kelmén jól láthatóan kirajzolódott a melle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!