Rendőrök vitték be a tiszacsegei Mikulást…

Akt.:
Rendőrök vitték be a tiszacsegei Mikulást…
© Fotó: police.hu
…az óvodába. A tiszacsegei általános iskola előtt 2015. december 4-én reggel a Mikulás az iskolarendőrrel közösen várta a tanulókat és a szabályosan közlekedő diákok részére szaloncukrot adott ajándékba.

Ezt követően a Télapó bement az alsó évfolyamos gyerekekhez, ahol a vele együtt érkező segítő iskolarendőr felhívta a gyerekek figyelmét a közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Az iskolában történt látogatást követően a Mikulás – rendőrautóval – átment a tiszacsegei óvodába, ahol szaloncukrot vitt ajándékba az ovisoknak.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőr az óvodában is felhívta a kicsik figyelmét a helyes és biztonságos közlekedés fontosságára.

A Mikulás napi akció célja gyermekek biztonságos közlekedésére való nevelése, amelyet két tényező is indokol. Az első, hogy a gyermekek a legveszélyeztetettebb és legsérülékenyebb képviselői a közlekedésnek, másrészt pedig ők lesznek a jövő felnőtt közlekedői, gépjárművezetői.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés