Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.18. 17:05

Ökörködnek és ökröt sütnek a Nyíregyhzi Főiskolán

<p>Nyíregyháza - Sztárok sokasága, sport programok, kiállítás, főző versenyek (kedden ökörsütés), kirakodó vásár, körhinta, vizifoci, paintball, élőcsocsó és rodeóbika várja a fiatalokat április 22-24-e között a Nyíregyházi Főiskolán. <dia width="900" height="700" alt="Ökörködnek és ökröt sütnek a Nyíregyhzi Főiskolán 2008.04.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_k_rk_dnek__s__kr_t_s_tnek_a_Ny_regyhzi_F__/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ökörködnek és ökröt sütnek a Nyíregyhzi Főiskolán 2008.04.18." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/fohe-foiskola-nyiregyhaza-fesztival.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A FŐHE fesztivál részleteiről pénteken Ander András FHÖT elnök és Nagy Aliz kulturális ügyvivő tájékoztatta a sajtó munkatársait.

Elhangzott: a háromnapos kulturális eseményen a hazai zenészvilágból szinte minden stílus képviselteti magát, a főiskola adottságait teljes mértékben kihasználva a parkolóban felállított színpad mellett az intézmény rendezvényterme, valamint a szórakozóhelyek is otthont adnak az idei FÖHÉ-nek. Dr. Jánosi Zoltán rektor engedélyével a fesztivál napjain a déli harangszót vidám hangoskodás követheti, hiszen az oktatók és a hallgatók egyaránt mentesülnek az óralátogatások alól. A bulizók biztonságára mentők, tűzoltók és rendőr járőrök vigyáznak, a környező lakosságot szórólapon értesítette a HÖT a bizonyára nagy visszhangot kiváltó rendezvényről.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!