Randevúra hívjuk a környék motorosait

Akt.:
Randevúra hívjuk a környék motorosait
Ha a motorozást nem is teszi lehetővé az időjárás, hiánypótlás gyanánt tökéletes programnak ígérkezik a II. Motoros Kiállítás és Vásár a Malomparkban. Mi is ott leszünk!

Még csak február elejét írjuk, de a motoros társadalom egyezményesen vallja azt a meglátást, hogy a tél az utolsókat rúgja, rövidesen újra belakhatják az utakat. A motoros szezon közeledtével nem árt felkészülni az előttünk álló kalandokra, melyhez kiváló alkalmat kínál a debreceni Motoros Kiállítás és Vásár, mely a Malomparkban várja az érdeklődőket február 6 és 9 között.

A szervezők mottója szerint szeretettel és szobahőmérséklettel várják a látogatókat. A Napló és a Hajdú Online csapata is csatlakozik az invitáláshoz, standunktól pedig senkit nem engedünk el üres kézzel:

  • 30 napig ingyen olvashatják a megújult Digitális Naplót, ha regisztrálnak a kiállításon kapott kártyákkal. Egy fél éves ingyenes hozzáférést sorsolunk ki azok között, akik februárt 14-ig élnek a regisztráció lehetőségével.
  • A minden ízében megújult Digitális Naplót táblagépeken mutatjuk be. Győződjön meg róla a saját szemével, hogy végletekig leegyszerűsítettük a megyei napilap olvasását!
  • Értékelje a kiállított motorokat! Keressék a szavazólapokat a napló standon, az ott elhelyezett szavazó urnába várjuk a kitöltött szavazó lapokat. (A szerencsés nyertes értékes Napló ajándékcsomaggal illetve 6 hónapos digitális Napló előfizetéssel lett gazdagabb.)

A kiállításról képsorok formájában számolunk be, melyeket megtekinthetnek a naplo.hu oldalon.

Helyszín: Debrecen, Malompark Bevásárlóközpont. (Főépület/I.emelet)
2014.február 6-9.

motorosnap.com