Püspökladány hírei

2019.03.04. 17:01

Ráharaptak a „cápák”

Püspökladány - Lajos ötletére vevők voltak ez egyik kereskedelmi csatorna új showműsorában.

Püspökladány - Lajos ötletére vevők voltak ez egyik kereskedelmi csatorna új showműsorában.

Egy egyszerű, ámde nagyszerű ötlettel, saját készítésű horgászcsalival került be a „Cápák között” című műsorba Nagy Lajos. A püspökladányi lakos 12 éve működtet családi vállalkozásként állateledel- és horgászboltot a sárréti városban. Lajos gyermekkora óta pecázik, édesapja gátőrként dolgozott, innen ered a horgászat iránti szeretete.

A műsorba kerülés előtt három fordulót vett sikeresen a ladányi pecás, a felvételeket január 28-án rögzítették.

– A felvétel úgy sikerült ahogy, ilyen izgulósan – mondta Lajos, kicsit megzavarta az, hogy a megbeszéltektől eltérő utasításokat kapott. Az egyik „cápa”, Moldován András azonban a segítségére sietett. – Ő húzott ki, mert én leblokkoltam, nagyon rendes volt. Utána már ment, feloldódtam – idézi fel a történteket a horgászbolt- tulajdonos.

Meglepő ajánlat

A műsor végén Lajos 5 millió forintos ajánlatot kapott Moldován Andrástól a horgászcsaliüzlet fejlesztésére.

– Nem is gondoltuk, hogy kapunk pénzt. Úgy mentünk oda, hogy már az is jó, hogy a horgászok körében híre megy ennek a csalinak. Már a kezdetektől fogva láttam Andráson, hogy barátságos, közvetlen. Meglepődtem, hogy ilyen ajánlatot tett, bár el kellett rajta gondolkodni. – tudtuk meg Lajostól, s azóta már a befektetővel, az első személyes találkozón is túl vannak.

A nyertes, levédetett csalit immár három éve forgalmazzák, saját kezűleg gyártják feleségével; fúrják a kukoricaszemeket, ízesített hungarocellgolyót tesznek bele, majd csomagolják őket.

- Kiss Dóra -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!