Hirdetés

2024.02.07. 14:05

Négy tipp az edzőcipő és a táska párosításához

Azt mindenki tudja, hogy a cipő és a táska két jó barát. Akkor harmonikus a fellépés, hogyha ők ketten összhangban vannak egymással. S ez még akkor is igaz érdekes módon, ha összeségében kontrasztot képeznek az outfit egészével. Na, de nézzünk rögtön négy tippet, amik segíthetnek még ellenállhatatlanabbá varázsolni a duót!

Haon.hu

Forrás: Envato Elements

1. Éljen a fúzió!

A fúziós divat egyre népszerűbb, és ez bizony jó hír azért, mert így a sportos és az elegáns modellek gond nélkül variálhatóak egymással. Például, hogy egy triviális, ám örök klasszikus társítást említsünk, egy elegáns, fekete bőr oldaltáska és egy hófehér tornacipő még mindig sikkes összhatást kelt együtt. Külön-külön is mutatósak, viszont közösen olyan harmóniát alkotnak, ami szabad szemmel is jól látható, és ami még a legegyszerűbb öltözetet is képes feldobni.

A fúziós irányzat lényege, hogy egy alapvetően homogén megjelenésbe belecseppent valami nagyon mást. Csak kis mértékben, épp hogy érzékelhető formában, ám ezzel megbolondítva az összhatást. Így a teljesen elegáns fellépés szerves részévé válhat egy sportos modell a női eredeti tornacipők közül. De ennek a fordítottja is igaz: egy maximálisan sportos szetthez kitűnően házasítható egy elegánsabb táska.

Forrás: Envato Elements

Eddig is sokan éltek ezzel a lehetőséggel, de most már neve is van ennek az irányzatnak, s miután híressé vált az elfogadottsága, sőt a sikk-értéke is megnövekedett. Ami egykor hóbortos divat megnyilvánulásnak tűnt, ma az egyik legtrendibb választás, ami csak lehetséges.

2. Kiegészítőkkel feldobni a kiegészítőket – ez bizony jó ötlet

A táska önmagában az egyik legkedveltebb kiegészítő, de ez nem jelenti azt, hogy az egyetlen. Sőt mi több! Az órák, valamint az ékszerek épp úgy helyet kérnek magukban a kerek egész kialakítása során, mint a táskák. Ezzel ráadásul nagyon jól lehet sáfárkodni, már ami a vonzó összhatás megteremtését illeti. Ugyanis a cipő és a táska stílusjegyeit, karakterét tovább fokozhatják a pluszban alkalmazott egyéb kiegészítők. Az egyedi minták, motívumok így még jobban kihangsúlyozhatóak, vagy akár az alapanyag kiemelése is jó ötlet: bőr preferálásánál például a táska épp úgy lehet bőr, mint a nyakék, vagy az óra szíja.

3. A kontraszt erős, de ütős fűszer!

A kontraszt mind a színek, mind az alapanyagok tekintetében olyan eszköz, ami természetesen beválhat, de amivel mindenképpen ildomos csínján bánni, mert könnyű vele túlzásba esni, és akkor nem szimfónia, hanem kakofónia jön létre. Az https://ecipo.hu/c/taskak/oldaltaskak oldal kínálatában számtalan variáns felfedezhető, ezáltal akár még az alapanyagok is megbolondíthatóak. Hogy mire gondolunk? Arra, hogy egy szövet tornacipőhöz passzolhat egy bőr táska, még akkor is, ha ez a két anyag kontrasztosnak mondható. A lényeg a finomság és az óvatosság.

4. Kár lenne az évszaktól függetlenedni!

A helyzet az, hogy lazaság ide, könnyedség oda, az évszaki sajátosságokat nem érdemes félvállról venni. Ősszel, sőt az enyhébb téli napokon is pazar választás egy magas szárú tornacipő, valamint egy vastagabb anyagból készült oldaltáska. Tavasszal és nyáron pedig jöhetnek természetesen a könnyedebb, vékonyabb modellek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában