Hirdetés

2023.10.11. 21:45

Debreceni mixer tanfolyam, megújult környezetben

PR cikk

Lassan 15 éve, hogy a Bestmixer iskola megnyitotta kapuit Debrecen városában is. A városban az egyedüli, ilyen hosszú és sikeres múltra tekintő mixer iskolájáról beszélünk. Akkoriban igencsak gyerekcipőben járt az efféle tanfolyam a vidéki nagyvárosokban. Leginkább budapesti helyszínen tudtak tanulni a szakma iránt érdeklődők. Éppen ezért volt nagy lépés ez az iskola, és a debreceni érdeklődők számára is.

Jelenlegi oktatási helyszínük, ahol 8 éve töretlenül várják a lelkes fiatalságot, a Halköz üzletház földszintjén található. Ez idő alatt bizony rengeteg változás történt. A tanfolyamok sora olyan képzésekkel és továbbképzésekkel bővült, aminek elsajátítása nagyban megkönnyíti a tanulás utáni elhelyezkedési esélyeket. A bármixer tanfolyam mellett már a haladó mixer, az american bartending, flair és barmanager tanfolyamok színesítik a kínálatot. Minél képzettebb valaki ebben a szakmában, annál nagyobb esélyekkel pályázhat bizonyos állásokra itthon is és külföldön is.

A mixer tanfolyam velejárója az is, hogy az igencsak gyorsan változó trendeket folyamatosan kövesse, és nem utolsó sorban, lépést tartson a nemzetközi elvárásokkal. Nem mindegy milyen eszközökkel készítünk el egy italt, nem mindegy hogyan tálaljuk, milyen poharat használunk. A Bestmixer iskolában mindig a legújabb eszközökkel, felszerelésekkel dolgoznak a tanfolyamon résztvevők. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a signature italok alkotására, felkészítve ezzel a tanulókat egy esetleges későbbi mixer versenyre, vagy akár egy egyedi itallap megalkotására, vagy egy saját üzlet kialakítására.

Ami szintén nagyon fontos, és nagyban emeli az oktatás minőségét is, az a megfelelően kialakított oktatási helyszín. Az, hogy milyen helyen tanulunk, a hangulatunkat is megalapozza. Lássuk be, szívesen választunk egy modern, friss környeztet, mint egy idejétmúlt, unalmas és régimódi helyszínt. A Bestmixer debreceni iskolája is megújult, mostantól már egy letisztult, modern környezettel és berendezéssel várja szeretettel a lelkes tanulókat. A korábbi koncepció szerint, a mixer és barista tanfolyamra egyaránt alkalmas helyiséget rendeztek be. Azonban a megnövekedett érdeklődés és kényelmi szempontok miatt is, az új elrendezéssel sokkal jobb lett a kialakítás.

– A mixer termet ezentúl kizárólag mixer tanfolyamra, és a mixer továbbképzésekre használjuk, nincsenek más szakmára vonatkozó berendezések, nincsenek zavaró tényezők az oktatásban. A megjelenés, a színvonal és a felszereltség is versenybe szállhat akár a budapesti helyekkel is. Bátran állíthatjuk, hogy Debrecen egyik legjobb mixer tanfolyamát a Bestmixernél találod! – mondta Csötönyi Norbert, a Bestmixer iskolahálózat tulajdonosa. Amennyiben Te is mixer tanfolyamot keresel Debrecenben, ne habozz, látogass el a Bestmixerhez, a Halköz üzletházba, és győződj meg személyesen arról, hogy jól választottál. 

Bestmixer 

Debrecen 4025 Simonffy u.4. (Halköz Üzletház)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában