Hirdetés

2021.08.13. 09:00

Geometrikus ékszer: az egyik legnagyobb divat idén

Az idei ékszerdivat a nagy nyakláncokról és medálokról, a csillogó kövekről, színes strasszokról és romantikus szimbólumokról szól.

Forrás: wearing.hu

Azonban van még egy jellemző eleme az idei évnek ékszerek terén, méghozzá a geometrikus minták jelenléte. Ez szerencsés hír azoknak, akik nem a szívecskés-pillangós darabokat kedvelik. A sok színes kövecske azért itt is szinte kötelező, bár nem minden esetben. Nézzünk néhány trendi geometrikus ékszert!

A geometrikus fülbevalók

Mivel ebben az évben a feltűnő és nagy méretű ékszerek hódítanak, érdemes fülbevalóból is ilyet választanunk. Ez nem a visszafogott, kis köves fülbevalók éve. Minél nagyobb a fülbevaló, annál divatosabb, ráadásul trendi az arany és ezüst ékszer. Tehát fülbevalók terén is visszatértünk a nyolcvanas évekbe.

Azoknak, akik nem szeretnének vállig érő karikafülbevalót hordani, van más választásuk is. Bármilyen geometrikus formát a fülükbe aggathatnak, az divatos lesz. Lehet egy óriási négyzet a karikafülbevaló helyett. De lehet lógó háromszög, egymásba fűzött deltoidok vagy más, hasonló forma is a fülbevalón, divatosnak fog számítani. Aki persze biztosra akar menni, az strasszkövekkel kirakott darabot választ, de nem kötelező.

Nyakláncok és medálok

Nyakláncok terén a többsoros vagy az egyszerre viselt darabok számítanak a legnagyobb divatnak. Azonban ez nem elég. Az is fontos, hogy medálok, strasszkövek lógjanak a nyakláncról. Választhatunk olyat, amelynek a medálja geometrikus formájú. Nagyon divatos például a háromszög vagy a két, egymásba illesztett kör.

A hip-hop stílusú ékszerek is nagyon divatosak, ezért egy nagy, vastag, aranyozott curb nyaklánc, hozzá pedig egy geometrikus formájú, kövekkel kirakott medál biztosan nagyon ütős lesz. Vonzza a tekinteteket, és mi lehetünk a legfeltűnőbbek.

Akár geometrikus medált választunk, akár valamilyen más megoldást, abban biztosak lehetünk, hogy egy divatos nyaklánc minden szettet feldob. Érdemes olyan felsőt felvennünk hozzá, amely egyrészt nem takarja el, másrészt nem túl zsúfolt a mintája, legalábbis a nyak környékén.

Bokaláncok és trendek

Az idei nyár egyik nagyon divatosnak számító darabja a bokalánc. Egy csinos, vékony pántos szandállal vagy utcai papuccsal nagyon jól fog mutatni. Fontos, hogy olyan ruhát viseljünk, amely engedi látni és érvényesülni is ezt a különleges ékszert.

Ha felveszünk egy többsoros, dögös bokaláncot, ami ráadásul trendi geometrikus formájú medálokkal van díszítve, akkor nagyon divatos és vagány összhatást kapunk. Ugyanis a különböző függőkkel ellátott bokaláncok nagyon jól tudnak mutatni.

Mivel nem csak a lógó medálok számítanak divatosnak, hanem a sok-sok színes strasszkő is, ezért jó, ha a kockákon, háromszögeken kövek is vannak. Mivel a bokalánc nem annyira feltűnő ékszer, ezért bátran hordhatunk sok-sok csüngővel és strasszkővel ellátott darabot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában