Szponzorált tartalom

2021.07.19. 15:08

Sérült, gyenge hajra is van gyógyír!

A legjobb hajolajak kollekcióját gyűjtöttük össze neked ahhoz, hogy könnyen ápold hajszálaid és fejbőröd az év minden napján.

Fotó: makeup.hu

A növényi kivonatok ereje elősegíti a fürtök egészségét, helyreállítását és ragyogását. Ezenkívül segít megbirkózni a hajhullással, a zsírosodó hajjal, a szárazsággal és még a korpával is. Valójában a hatékony kozmetikumok száma sokkal nagyobb, azonban mi összegyűjtöttük az elmúlt évek kedvenceit, amelyek még ma is aktuálisak. Ezen egyedi anyagok tiszta formában is használhatók, és maszkokat is lehet velük készíteni. Először is meg kell győződni arról, hogy nincs allergiád a természetes összetevőkre.

Kókuszolaj

Talán az egyik legnépszerűbb kozmetikai olaj. Hatékonyan táplálja nemcsak az egész bőrt, hanem a hajszálakat is. Ezen kívül véd a korpásodás ellen, simává és fényesebbé teszi a hajat. Azonban ezt az olajat nem ajánlott sok időre a hajon hagyni, mivel utána rendkívül nehéz megtisztítani a szálakat.

A bloggerek szerint a legjobb hajolaj: az argán

Zsírsavakban, E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag argánolajat gyakran folyékony aranynak hívnak. Ezt az egyedi aranyat a szúrós argán növény gyümölcséből nyerik, és rengeteg bőr és a haj kozmetikumhoz adják. Az argánolaj tiszta formájában egyaránt alkalmazható az erőteljesebb hatás eléréséhez, vagy hozzá adhatod kedvenc kozmetikumaidhoz a lágyabb hatás érdekében és a termékek erejének növeléséhez. Egészség, regeneráció és erő – ez jellemzi a szálakat az olaj alkalmazása után.

Töredezés elleni olaj: murumuru

A tiszta formájú Murumuru pálmaolaj vagy a vele készült termékek lehetővé teszik a száraz, rakoncátlan haj simítását és védelmét. Ez az olaj korpásodás ellen és a haj növekedésének serkentésére is használható. Tiszta formájában inkább száraz és normál szálakra használjuk.

A jótékony hatásokkal rendelkező natúr olajok számát még sokáig folytathatnánk. Hisz az anyatermészet rengeteg természetes alapanyaggal látott el bennünket. Ha már ismered a felsorolt készítmények csodálatos hatásait, vess egy pillantást a marula, avokádó, illatos ylang-ylang, kender vagy mandula olajokra, amelyek egyaránt elnyerik a tetszésed. Említésre méltó a bojtorjánolaj is, amely jótékony hatásait a száraz hajjal rendelkezők fogják igazán értékelni.

Bármelyik olajra is esik a választásod a legfontosabb elv a szisztematikus ápolásban rejlik. Ha attól félsz, hogy az olajok nehézkes formulája elnehezíti hajszálaidat csak add hozzá ápoló kozmetikumaidhoz vagy alkalmazd maszkként és az eredmény nem várat majd magára.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában