Szponzorált tartalom

2021.04.20. 09:00

Sokszínű geometrikus falmatricák a családi műhelyből

A StickMe Collection magyar falmatricakészítő csapat műhelyében igen változatos kialakítású falmatricák is megtalálhatók.

Fotó: stickmecollection.hu

A korábbról ismert, egyedi névvel ellátott daraboktól kezdve a különböző állatos mintákon át egészen az építőmasinákat bemutató falmatricákig böngészhetünk az egyre bővülő kollekciókban.

Az alábbiakban a sokszínű geometrikus falmatricák ismertetője következik.

Milyen falmatricát válasszunk?

Amikor az újszülöttből már a világra egyre jobban kíváncsi óvodás lesz, a szülők el szoktak azon gondolkodni, hogy mivel dobják fel a gyerkőc ágya vagy játéksarka körüli területet. A falak díszítése nagyon jó választás, mivel nem igényel nagy változtatást egy meglévő szobában, és jól igazítható bármilyen egyedi elképzeléshez, ha egy szobát először szeretnénk bebútorozni.

Ha még csak 1-2 éves totyogó kisgyerekről van szó, már nagyon jó választás a geometrikus alakzatú falmatrica. Egyszerű, letisztult, klasszikus formák ezek, amelyek nem rínak ki nagyon a környezetből, mégis a sima, egyszínű falhoz képest egy hozzáadott értéket képviselnek, feldobják a már esetleg unalmassá vált környező falakat.

Az adott alakzatból kérhető fehér vagy fekete, vegyesen vagy önmagában, különböző színek összeállítása vagy kontrasztos kialakítás. Formavilágát tekintve elérhetőek már a csillag, kör, téglatest, háromszög, szív, négyzet, vízcsepp alakú vagy foltos matricák. A cég munkatársai bármilyen egyedi ötletet szívesen fogadnak, a megvalósításuknak csak a mi képzeletünk szab határt.

Német minőség – elérhető áron

A matricák prémium minőségű, német matt fóliából készülnek. A felhelyezésük egyszerű, gyors, nem kell hozzá külön ragasztó, így megfizethetőek bárki számára. Ha egyszerre két szett is megrendelésre kerül, a cég átvállalja a postaköltséget és ingyen házhoz szállítja a terméket a megadott címre.

A StickMe Collection falmatricái kitűnő választások beltéri, festett, sima felületekre. Ugyanakkor meszelt, porózus vagy zsíros, szennyezett falakon nem javasolt az alkalmazásuk, ebben az esetben a cég nem vállal felelősséget a felhelyezéskor adódó kellemetlenségekért.

Feliratozások, akár egyedi szöveggel

Vannak, akik szeretik kiegészíteni a matricákat valamilyen kedves hangulatú szöveggel vagy a gyerkőc nevével. Természetesen erre is van lehetőség. Ha nem találod meg kedvenc feliratodat a példa mintázatok között, akkor nyugodtan vedd fel a kapcsolatot a cég munkatársaival, mindenben segítenek.

Az egyedi vagy saját neves feliratozást tudod jelezni a megrendelésnél is a Megjegyzés rubrikában.

A megrendelés egyszerű folyamata

Ha ráviszed a kurzort a kiválasztott matrica képére, egyes mintáknál azonnal több színben is megjelenik, megkönnyítve ezzel a választást. A matricák 24 színben rendelhetőek. Az adott szettnél jelöld be a kívánt színt és helyezd el a kosaradba! A Megjegyzés rovatban további információkat oszthatsz meg a cég munkatársaival, vagy keresd fel őket bátran további kérdések esetén!

PR cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában