Polgár hírei

2018.03.29. 14:44

Házgyárat adtak át Polgáron

Polgár - Egyedülálló technológiával épít készházakat a Berger Házak Zrt. Polgáron.

Polgár - Egyedülálló technológiával épít készházakat a Berger Házak Zrt. Polgáron.

„Minden úgy kezdődött, hogy 2006-ban a családomnak építettem egy gerendaházat. Az építkezés során annyira megszerettem a fát mint építőanyagot, hogy elhatároztam: ezzel szeretnék foglalkozni. Nekünk mindig a legjobb kellett. Egyre magasabbra tettük a lécet, folyamatosan kerestük, hogyan tudunk jobban és jobbat csinálni. Így jutottunk el oda, hogy 2018-tól már egy nyugat-európai viszonylatban is csúcstechnológiát képviselő üzemben tudjuk elkészíteni megrendelőink otthonait”. Beregszászi Pál története szinte meseszerű, a Beregszászi Gerendaházak alapítója, a Berger Házak Kft. ügyvezető igazgatója az álomból valóságot csinált, ugyanis húsvét előtt adták át Közép-Európa egyik legmodernebb készház-gyártó üzemét a Polgári Ipari Parkban.

Fotó: Matey István

Az egymilliárd forintos beruházásból létesített üzem évente 300 házat gyárt majd. A számítógép-vezérlésű Weinmann gépsorokon egyben készülnek el a szerkezeti elemek. A nagy mértékben előkészített, hőszigeteléssel, beszerelt nyílászárókkal ellátott, villanyszerelésre, gépészeti munkákra előkészített kész elemeket a helyszínre szállítják,és ott szerelik össze gyorsan, tisztán, hatékonyan.

HBN-BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!