Pocsaj hírei

2019.01.29. 13:20

Megújult az óvoda Esztárban

Esztár - Az esztári önkormányzat nyertes pályázatának köszönhetően megújult az Epreskert Óvoda összesen 41 millió forint értékben.

Esztár - Az esztári önkormányzat nyertes pályázatának köszönhetően megújult az Epreskert Óvoda összesen 41 millió forint értékben.

Célja az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javításának és a szolgáltatás minőségi fejlesztésének megvalósítása, a gyermekellátó kapacitások fejlesztése, a gyermeket vállalók foglalkoztathatósága érdekében a kisgyermekes szülők munkaerő piacra történő visszatérésének elősegítése, a családok segítése.

A projekt a 3-6 éves gyerekek óvodai elhelyezésének biztosítását támogatja.

Az intézmény infrastrukturális fejlesztése, ezen belül az udvar, a játszóudvar felújítása, a terasz fedésének kialakítása, parkoló-férőhely és akadálymentes parkoló-férőhely fejlesztése valósult meg, valamint az eszközbeszerzés, beleértve az udvari játékokat, tárgyakat.

A projekt keretében egy olyan magas színvonalú és minőségi tartalommal ellátott óvoda jött létre, mely a település (és a környező települések) szükségleteit kielégíti.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!