karácsonyi krimi

2020.06.11. 12:06

Kukában várt gazdájára a Nagyállomáson ellopott hátizsák

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy hátizsákot tulajdonított el.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúhadházi lakossal szemben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. december 26-án, a Záhony irányából Budapestre tartó vonaton utazott. Utazása közben figyelt fel arra a nőre, aki az ülésen maga mellett helyezte el hátizsákját. A gyanúsított ezt használta ki, amikor a vonat megállt a debreceni vasútállomáson. Leszállás közben magához vette a táskát, és kabátjába rejtette. A vasútállomás közelében átvizsgálta zsákmányát, de mivel abban nem talált számára értékes dolgokat, bedobta egy szemetesbe, számolt be a rendőrség.

Fotó: police.hu

Az eset tanúi értesítették a rendőröket, akik a kapott személyleírás alapján rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A nyomozók a 29 éves R. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában