Helyi közélet

2014.10.20. 13:28

Színes műsorral kedveskedtek az időseknek Pocsajban

Pocsaj - A rendezvényen Kecskés Gyula polgármester köszöntője után előbb Kocsi Gyuláné verssel, majd Kiss Lajosné népdalokkal szórakoztatta a közönséget.

Pocsaj - A rendezvényen Kecskés Gyula polgármester köszöntője után előbb Kocsi Gyuláné verssel, majd Kiss Lajosné népdalokkal szórakoztatta a közönséget. A mindig nagy sikert arató pocsaji Szivárvány Mazsorettcsoport most is megmutatta tudását, amelyet nagy tapssal díjaztak. Ugyanígy sikert könyvelhetett el a kismarjaiak táncos csoportja is, akik még először léptek fel Pocsajban. A legfiatalabb korosztály is képviseltette magát, a Mesevár Óvoda nagycsoportosai is előadták szüreti táncukat.

Mándoki Réka már több éve citerázik, az ő előadásában rábaközi népdalokat hallhatott a közönség. Zárásként a helyi Pántlika Néptánccsoport lépett fel, ahol a fiatalokból álló csapat műsorát szintén siker koronázta, majd a műsor után vacsorával vendégelték meg a közönséget.

HBN–NKM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában