haon-sportoldal

2008.06.06. 07:03

Rövid pihenő után újra munka

<p>A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának játékosai június 18-ig szusszanhatnak egyet.</p>

Véget ért a magyar futballidény, mégpedig Loki-győzelemmel: a piros-fehérek ugyebár a visszavágón is legyőzték a Honvédot, s 9–1-es gólkülönbséggel nyerték meg a Magyar Kupát.

A döntő második meccse után a Paripa csárdában zárta le az évadot a gárda, s összességében nem kellett negatív mérleget vonni a vacsorán: a DVSC a bajnokságban és a Ligakupában második lett, a Magyar Kupát megnyerte, az NB III-as csapat pedig bajnok lett. Erre mondják, azért volt már rosszabb, igaz, jobb is...

Mindenesetre most pihenő következik, június 18-ig fújhatnak egyet a fiúk, aztán kezdődik a felkészülés az UEFA-kupa selejtezőjére, illetve az új idényre. A Loki idén is Balmazújvároson fog edzőtáborozni, ám addig persze még lesznek változások a keretben: többek között például Kerekes Zsombor és Igor Bogdanovics külföldi lehetőségéről szólnak a hírek, de természetesen feltűnnek majd érkezők is.

Hogy kik, azt egyelőre homály fedi, de nem kell sokáig várni a konkrétumokra: Herczeg András klubmenedzser és stábja valószínűleg örülne, ha már az új játékosokkal „megspékelve” menne az alakulat edzőtáborozni.

De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre a pihenésé a főszerep: hosszú, sok meccses tavasz volt ez a DVSC számára, szükség van a „szabadságra”

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Kupagyőztesek
  • Nem szentek, nem bűnözők
  • Nem tisztelte a Loki-stadiont a rongáló
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!