Bulvár, celeb

2008.06.16. 17:01

Diana szexelt homoszexuális komornyikjával

<p>Újra sokkolta az angol közvéleményt Diana pletykás komornyikja, Paul Burrell. Az egykori szolga ugyanis számos, a hercegnőről szóló leleplező könyve után, most újabb szenzációval szolgált: állítása szerint ő is szexelt Diana-val.</p>

A komornyik családtagjai szerint ugyanakkor mindez hazugság, lévén Burrell homoszexuális.

A tragikus sorsú Diana hercegnő főkomornyikja, Paul Burrell milliomos lett abból, hogy könyveket írt egykori munkaadójáról. Az 50 éves Paul Burrell sosem fukarkodott a pikáns részletekkel, kiteregette többek között Diana és Dodi al Fayede szerelmi történetét, elárulta például, hogy a hercegnő oda volt egy pakisztáni szívsebészért, Hasnat Khanért.

Egy dolgot azonban eddig elfelejtett közölni: történetesen, hogy ő maga is szerelmi viszonyt folytatott Dianával.

A lepcses szájú komornyik a napokban hozta nyilvánosságra a hírt, ami szíven ütötte szinte az egész szigetországot.

– Nem csupán forró szex, de szerelem is volt közöttünk. Abban az időben Diana nagyon magányos volt, hiszen Károly herceg Kamillával volt elfoglalva. Vigaszra vágyott, amit én adtam meg neki – mondta Burrell, akinek szavait sógora alátámasztja.

– Én azt hallottam, hogy egyszer, az éjszaka közepén megcsörrent Paul telefonja. Diana volt a vonal másik végén, aki egyáltalán nem szégyenlõsen, pajzán szavakkal azt mondta: „Gyere át, és csinálj meg! Ha a komornyikom vagy, akkor nekem dolgozol a nap huszonnégy órájában, és akkor használlak, amikor csak akarom! És én most akarom!” – és Paul átment.

Ellenben Paul felesége, Maria szűk baráti körben elmondta, hogy szerinte férje, akitől hosszú évekkel ezelőtt elhidegült csak az imidzsét akarja helyrehozni ezzel a Dianás történettel.

– A férjemmel mi is csak baráti viszonyban vagyunk, a gyermeknemzésen kívül nem is volt közöttük semmiféle szex. Az igazság ugyanis az, hogy Paul biszexuális, és férfi szeretőt tartott. Ezt ráadásul mindenki tudta. A család, a barátok, az ismerősök – mondta el Burrell neje baráti társaságban.

Forrás: Bors

  • Balázs, az író
  • Támadják Anettkát
  • Kelemen Anna dühöngött  Kelemen Anna
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!