Bulvár, celeb

2007.12.20. 14:56

Jessica Alba takargatja a hasát

<p>Jessica Alba életében sok mindent megváltoztat születendő gyereke, kivéve egyet, nem vetkőzik. <dia width="850" height="630" alt="Jessica Alba-képsorozat"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jessica_Alba/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jessica Alba-képsorozat" /></a></dia></p>

A férfirajongók mindig elszomorodnak, ha egy bombázó teherbe esik. Ám sokat javul a kedélyállapotuk, amikor a hölgyek meztelenül fotóztatják növekedő pocakjukat. Jessica Alba viszont nem szeretne ily módon örömet szerezni az érte epekedőknek.

Alig egy hete jelentette be a nagy hírt, és máris három magazin képviselője kopogtatott az ajtaján. Jessica viszont mindenkit elzavart, hisz eddig sem akart vetkőzni, és ezen a baba sem változtat semmit.

Egy másik felkérésre viszont igent mondott a pletykák szerint. Szerelme és gyermekének apja, Cash Warren megkérte a kezét. Legalábbis a Fantasztikus Négyes-beli szereplőtársa, Doug Jones szerint. A Kemény Zsaruk főszereplője egy interjúban Alba vőlegényének nevezte a producert. Szóval elképzelhető, hogy az újabb sztárbaba előtt, még részünk lesz egy világraszóló lagziban is.

Korábban mások gondolkodás nélkül dobták le a textilt gömbölyödő testükről. A meztelen terhes-módi kitalálója Demi Moore volt, akit olyan formás hölgyemények követtek, mint Monica Bellucci, Britney Spears, Heidi Klum, vagy legutóbb Christina Aguilera. Jessica sajnos nem lesz ennek az illusztris társaságnak a tagja.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Jessica Alba gyereket vár
  • Jessica Alba-baba
  • Jessica Alba a Playboy ellen r
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!