Nagyvilág

2013.03.07. 14:08

Szex közben ölte meg az oroszlán

Egy szerelmespár nem bírt magával Zimbabwében és kerestek egy bokrot, ahol levezethetik a "feszültséget". Sajnos egy oroszlán közbeszólt - írja a Huffington Post.

Egy szerelmespár nem bírt magával Zimbabwében és kerestek egy bokrot, ahol levezethetik a "feszültséget". Sajnos egy oroszlán közbeszólt - írja a Huffington Post.A férfinak sikerült elmenekülnie, a hölgynek azonban sajnos nem és az oroszlán végzett vele. Az egyik szemtanú szerint a férfi teljesen meztelenül, egy szál óvszerben futott el. A eset egy általános iskolától nem messze történt, ami elég aggasztó, mind a szexuális együttlét, mind az oroszlántámadás tekintetében. 

Utoljára 2002-ben volt hasonló eset, akkor is szexuális együttlét közben veszítette életét egy nő Tasmániában, ott is oroszlán támadt. Az oroszlánok évente 100 embert ölnek meg, de ilyen furcsa helyzetben csak nagyon ritkán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!