Bulvár, celeb

2008.12.31. 11:34

2008 legfontosabb celeb-sztorijai külföldről

<p>Válások, különleges babanevek és egy tragikus haláleset jellemezte a külföldi celebvilágot 2008-ban, nem beszélve Britney Spears-ről, aki hosszú idő után ismét visszanyerte régi énjét karrierjében és magánéletében is.</p>

JANUÁR elején kellett idegösszeomlása után egy mentőautóban lekötözve a pszichiátriára vinni Britney Spears-t, miután három órán át nem volt hajlandó átadni két kisfiát ex-férjének és hivatalos gyámjuknak, Kevin Federline-nak. Néhány héttel később már egy rendőrkonvoj vitte őt kórházba további pszichológiai vizsgálatokra. Miután Spears apja átvette a gyámságot popsztár lánya pénzügyei felett, a dolgok jobbra fordultak.

A 27 éves Spears DECEMBERBEN jelentette meg új albumát és egy saját magáról szóló dokumentumfilmben is szerepelt az amerikai Music Television zenecsatornán. A popsztár bejelentette, hogy öt év óta először világkörüli turnéra indul 2009-ben.

Szintén JANUÁRBAN véletlen gyógyszer-túladagolás miatt meghalt Heath Ledger. A "Túl a Barátságon" Oscar-díjra jelölt, ausztrál származású sztárját New York-i lakásában találták holtan. Ledger 28 éves volt. Legutolsó, befejezett alakítását a legújabb Batman-filmben, a "Sötét Lovag"-ban nyújtotta, Joker megformálásáért Arany Glóbuszra is jelölték.

JÚLIUSBAN megszületett Angelina Jolie és Brad Pitt ikerpárja egy Franciaország déli részén lévő klinikán: Vivienne Marcheline és Know Leon fotóit néhány héttel később az amerikai People magazin közölte. A hetilap 14 millió dollárt (2,6 milliárd forint) fizetett az exkluzív fényképekért: az összeget a sztárpár jótékonysági alapítványok számlájára utalta át.

2008-ban sok, különleges nevű sztárbaba született: Bronx Mauglinak nevezte el gyerekét Ashlee Simpson és Pete Wentz, Gwen Stefani és Gavin Rossdale pedig Zuma Rock-ra keresztelte újszülött babájukat.

Több sztárpár is megházasodott 2008-ban, de nem verték nagy dobra esküvőjüket: összekötötte életét többek közt Beyonce és Jay-Z, Scarlett Johansson és Ryan Reynolds is.

Válásoktól sem volt mentes a külföldi sztárvilág: JÚLIUSBAN, 50. születésnapja előtt néhány héttel Madonna közleményben cáfolta, hogy gond lenne házasságával. Alig három hónappal később viszont az énekesnő szóvivője közölte, hogy Madonna és filmrendező férje hét és fél éves házasság után elválnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!