Demográfiai csúcs

2023.09.14. 09:27

Orbán Viktor: hamarosan kezdünk!

Az V. Budapesti Demográfiai Csúcson a miniszterelnök is felszólal. A beszédet 12:10-től a YouTube és Facebook csatornáján is követni lehet élőben.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson a Várkert Bazárban 2021. szeptember 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Hamarosan indul az V. Budapesti Demográfiai Csúcs. Kövesse élőben 12:10-től a YouTube és Facebook csatornámon! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

A kormányfő YouTube csatornáján nemcsak a 12:10-kor kezdődő beszéde, hanem a csúcs már 10 órától kulturális előadással és egyházi áldással megkezdődő teljes programja is követhető:

Mi a családok legfontosabb szerepe? Milyen eszközei vannak egy kormánynak ahhoz, hogy a népességszámot növelje? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a válaszokat a csütörtökön kezdődő V. Budapesti demográfiai csúcson. A délelőtt 11 órakor kezdődő csúcstalálkozó a demográfiai kérdések legjelentősebb nemzetközi stratégiai fóruma már 2015 óta. Idén négy kontinensről mintegy hatvan állam- és kormányfő, egyházi vezető, véleményvezér, médiaszemélyiség, civil szervezeti vezető osztja meg gondolatait arról, miként teremthetünk biztonságos, kiszámítható jövőt a családok és a következő generációk számára.

A fórumot élőben is követheti, a Hír Tv-n és a csatorna Facebook-oldalán, ahol meghallgathatja Orbán Viktor miniszterelnök és Novák Katalin köztársasági elnök beszédét is.

A részletes programról itt olvashat: https://budapestidemografiaicsucs2023.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában