Sport

2015.03.11. 18:05

Összefogás Annácska gyógyulásáért - kupakgyűjtésbe kezdett a DVSE!

Debrecen - Sportolóink, szüleik és szurkolóink támogatásával az elmúlt években több ízben is megmutattuk, hogy összefogással milyen igazán nagy dolgokra lehetünk képesek, legyen szó akár sportról, akár a mindennapi életről.

Debrecen - Sportolóink, szüleik és szurkolóink támogatásával az elmúlt években több ízben is megmutattuk, hogy összefogással milyen igazán nagy dolgokra lehetünk képesek, legyen szó akár sportról, akár a mindennapi életről.

Ezúttal arra kérünk mindenkit, hogy ne dobja ki az üdítős, illetve ásványvizes flakonok kupakjait, hanem juttassa el hozzánk!

Nagyszerű közösségünk segítségével az elmúlt években több száz kiló adományt, ruhát és játékot juttattunk el karácsonykor a rászoruló családoknak és szervezeteknek. A Debreceni Vízilabda Klub ezúttal egy beteg kislány gyógyulásában szeretne segíteni, ezért összefogásra buzdít mindenkit! Cseh Annácska 2011. szeptemberében született, egy nagyon eleven és életvidám gyermek, 2014. júliusában azonban hasi neuroblastomát, vagyis hasi tumort diagnosztizáltak nála. A pici lány azóta több műtéten is átesett, ám az erősebbnél erősebb kezelések ellenére áttétek keletkeztek nála, ami tovább nehezíti a helyzetét. Az őssejt transzplantáció előtt álló Annácska mégis egy igazi szuperhősként küzd, minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon, mert mint mondja, már csak nagyon kicsit beteg, és alig várja, hogy óvodába és úszni járhasson, hogy minden ugyanolyan legyen, mint régen!

Klubunk kupakgyűjtő mozgalmat indít, segítve ezzel egy aprócska, élni akaró gyermek gyógyulását! A műanyag kupakokat március 16-tól, hétfőtől a Debreceni Sportuszoda portáján az erre a célra kihelyezett dobozban, illetve a DVSE második emeleti, 303-as irodájában lehet leadni. Az összegyűlt kupakokat a kislánynak és családjának ajánljuk fel, így támogatva őket ebben a nehéz helyzetben! A gyűjtés folyamatos, de ne feledjük: kétszer ad, ki gyorsan ad. Minden kicsinek tűnő segítség rengeteget jelent, segítsünk együtt Annácskának, hogy élete meccsét ő nyerje meg!

- DVSE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!