Sport

2017.03.17. 07:48

Valószínűleg igen erős kerettel érkezik majd a DEAC fővárosi ellenfele

Debrecen - A csapatkapitány, Molnár András úgy gondolja, esélyesként fog pályára lépni a DEAC.

Debrecen - A csapatkapitány, Molnár András úgy gondolja, esélyesként fog pályára lépni a DEAC.

Az első helyezett fogadja az utolsót: könnyű ujj­gyakorlatnak gondolhatnánk a DEAC Kamilla Gyógyfürdő pénteki esti bajnokiját a MAFC II. ellen, ám ez koránt sincs így. A fővárosiak első csapata csütörtökön lejátszotta soros mérkőzését az A-csoportban, így minden bizonnyal a legerősebb összeállításában érkeznek a műegyetemisták az Oláh Gábor utcára – írja a debka.hu

...mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, szeretnénk kiszolgálni a közönségünket.

Molnár András

Kellenek az éles meccsek

A legutóbbi fordulóban nagyon megizzadt Berényi Sándor csapata az Eger otthonában, ám egy huszáros hajrának köszönhetően legyőzték az otthon nagyon jól szereplő Heves megyeieket. Jutalmul átvették a vezetést a bajnokságban, ráadásul a december óta veretlen hajdúságiak ezzel a komplett mezőnyt végigverték a bajnokságban. – Nem volt egyszerű dolgunk Egerben, az ellenfelünk nagyon jól felkészült belőlünk, és egészen az utolsó negyedig vezetett is. Ekkor védekezésben szerencsére sikerült feljavulnunk, és nagyot küzdve megnyertük a mérkőzést – vélekedett a szombati mérkőzésről Molnár András.

A pénteken 18 órakor kezdődő találkozó egyértelmű esélyese a DEAC, de MAFC első osztályban edzett fiataljai okozhatnak kellemetlen perceket a hazaiaknak. – Őszintén szólva örülök annak, hogy várhatóan a legerősebb keretükkel érkeznek, hiszen kevesebb, mint egy hónap múlva már kezdődik a rájátszás, így fontos, hogy éles meccseket játsszunk. A játékuk minőségét döntően befolyásolja, hogy pályára lépnek-e a legjobb fiataljaik, amikor teljes csapattal álltak ki, mindig szoros meccseket játszottak. Ennek ellenére úgy gondolom, mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, szeretnénk kiszolgálni a közönségünket – zárta szavait a csapatkapitány.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!