Online Marketing - SZON

2013.03.22. 12:41

Az Inform Média hírportáljai a hóhelyzetben

Március 14-én este óriási hóvihar alakult ki az egész országban, így a mi megyéinkben is: Borsodban, Hajdúban és Szabolcsban.

Március 14-én este óriási hóvihar alakult ki az egész országban, így a mi megyéinkben is: Borsodban, Hajdúban és Szabolcsban.A folyamatosan friss híreket mindhárom megyében gyűjtőoldalakba helyeztük, így a felhasználók gyorsan megtalálták az őket érintő fontos információkat. Ezt egy főoldali cikkről, illetve menügombról is el lehetett érni. Ezek SEO-ja nagyon jól sikerült, a felhasználók 30%-a a Google keresőn keresztül talált rájuk. Egy-egy ilyen gyűjtőoldal 70-110 cikket tartalmazott a témáról.

Megnövekedett a mobilról érkező forgalom. Az átlagos 6% a katasztrófa idején 10%-ra ugrott, ami annak köszönhető, hogy az okostelefonnal bárhonnan gyorsan lehetett böngészni a hírportálokat, valamit a sok áram nélkül marad település is magyarázat az emelkedésre.

Ha a top cikkeket nézzük, akkor természetesen mind a havazás témakörébe tartoztak ezeken a napokon. A kritikus március 15-i napon óriási csúcsot döntöttünk látogatottságban: a három hírportált összesen 150 ezer egyedi látogató tekintette meg 24 óra alatt. Növekedett a látogatások száma / aránya is, mivel folyamatos friss híreket közöltünk és a helyzet percről percre változott.

A havazás téma a közösségi médiában is jeleskedett, a megnövekedett Facebook forgalmon túl a bejegyzésekhez 160 hozzászólás érkezett és a cikkeket 450-szer osztották meg.

HIRDESSEN NÁLUNK!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!