Ön hol pihen a nyáron?

Ön hol pihen a nyáron?
© Fotó: Pixabay
Debrecen – Négy járókelőt kérdeztünk meg, lássuk a válaszokat!

Szabó Miklós, tanuló

szm

Tervben van a nyaralás, valószínűleg belföldön, de van esély a külföldi utazásra is. Elsősorban a családommal fogok elmenni, de az ismerősökkel is fürdünk, mozizunk majd.

Törökné Csapó Erika, kézilabdaedző

tcse

Debrecenben van a junior kézilabda-vb, ezért természetesen ez a cél, de a családommal Balatonföldvárra is megyünk, évek óta oda járunk nyaralni. Nincs csodálatosabb, mint a Balaton déli partvidéke.

Szilágyi Dóra, tanuló

szd

A Fekete-tengerhez megyek nyaralni a barátommal egy hétre. Részt veszek a Campus Fesztiválon is, bár ott csak egy napot fogok eltölteni. Mindenképp sok alvással fogom kipihenni a fáradalmakat.

Keserű Norbert, szakács

kn

Magyarországra járunk nyaralni, mivel külföldön dolgozom. Debrecenben van a család, velük fürdőzni szoktunk. A Balatonon minden évben tíz napig a barátokkal vitorlázom. Kell egy kis pihenés!

HBN|Fotók: Derencsényi István


Irány a nyár! A debreceni Benedek Elek Általános Iskola 2.b-seinek szó szerint kitörő öröme
Debrecen - Van-e lehetőség nyári napközis ellátásra és kedvezményes étkezésre? – kérdezte a Napló. Véget ért a tanév, kezdetét vette a nyári szünet. A gyerekeknek megkönnyebbülés, hiszen két és fél hónap pihenő vár rájuk, de bizony akadnak olyan szülők, akiknek fejtörést okoz, hogy kire bízzák ...