Nyugdíjas rendőrök találkoztak Debrecenben

Nyugdíjas rendőrök találkoztak Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Közel 220 nyugállományú rendőr és közalkalmazott fogadta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság meghívását.

Nyugdíjas rendőrök és közalkalmazottak számára szervezett találkozót 2016. december 1-jén délután a megyei rendőr-főkapitányság. A korábbi munkatársakat Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte. Az eseményen dandártábornok úr a nyugdíjasok segítése terén végzett eredményes munkájuk elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Herbákné Ilyés Ilona r. őrnagy asszonyt, a Debreceni Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály korábbi kiemelt főelőadóját, Nagy Miklós r. főtörzszászlós urat, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatal korábbi csoportvezetőjét, Károlyi Sándor r. törzszászlós urat, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatal korábbi dolgozóját, Bézi Imre r. zászlós urat, a Debreceni Rendőrkapitányság Újkert Rendőrőrs korábbi nyomozóját és Nagyházi Jánosnét, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági Igazgatóság korábbi gondnokát.

A résztvevők az ünnepi műsor keretében Pál Albert nyugalmazott alezredes előadásában verseket, és egy prímás kíséretében magyar nótákat hallgattak meg, majd az M. Angels Hastánc Csoport színvonalas produkcióját tekinthették meg a vendégek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés