Nosztalgia Véradást szerveznek Mikepércsen

Nosztalgia Véradást szerveznek Mikepércsen
© Fotó: Magyar Vöröskereszt
Debrecen, Mikepércs – „Ajándékozzon vért június 19-én 9 és 14 óra között Mikepércsen, és tapasztalja meg a régi véradások hangulatát!” – ezekkel a szavakkal kérik fel véradásra a donorokat és az új véradókat a Magyar Vöröskereszt Debreceni Szervezetének önkéntesei és munkatársai.

Sör, virsli, bambi, a 70-es-80-as évek véradásainak hangulata fogadja a véradókat június 19-én, pénteken, 9 és 14 óra között Mikepércsen, a Wass Albert Kultúrházban, ahol a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete a helyi önkormányzattal véradást szervez.

Összetartozást szimbolizáló társasági eseménnyé válik ez a Nosztalgia Véradás, melynek célja, hogy a régi közösségi véradásokat megidézze többek közt azzal, hogy a donorok megünneplik egymást és szeretettel gondolnak azokra a beteg emberekre, akik nekik köszönhetően kapnak új esélyt az életre.

Az új véradók között ajándékcsomagot sorsolnak ki a szervezők, egy másik csomagot a nap legmagasabb véradásszámú donorának adnak át. Mindkét csomag a Debreceni Kishegyesi úti (Tesco) áruház felajánlása.

– Piros Éva –

Címkék: ,