Nőknek

2012.09.26. 10:35

A hetedik mennyország

Életemben először jöttem el egy erotikus show-ra, most magyarázhatnám, miért és hogyan kerültem ide, de inkább nem teszem, figyelek a közönségre és az előadásra … hagyom, hogy a tapasztalat szólaljon meg…

Életemben először jöttem el egy erotikus show-ra, most magyarázhatnám, miért és hogyan kerültem ide, de inkább nem teszem, figyelek a közönségre és az előadásra … hagyom, hogy a tapasztalat szólaljon meg…

Félrehúzódom és rágyújtok egy cigire… nahát, mindegyik lány szexi, de ő ott, szerintem ő minden férfi álma. A szexi és szimpatikus takarítónő. Az a fekete fényes anyag, a fehér krinolin és az a szatén masni… A fehér kesztyűi egy csöppnyi eleganciát kölcsönöznek neki, és jól illenek a szexi fehérneműhöz, ami nekünk nagyon tetszik.

Nem volt csúnyácska a lány, de elbújhatott a másik mellett, igen, ő a tökéletes nő a stewardess… Szűk, testre simuló miniszoknya, kék rövidke szatén zakó, ami minden mozdulatnál kiemeli a lány formás alakját. A zakó alól kikandikál a fehér ing és egy elegáns kendő. Fekete harisnya csipkeszegéllyel, ami pont a szoknya aljáig ér. Inkább azért van rajta, hogy még vonzóbbá tegye, és nem azért, hogy védje a lábait. Elegáns kerek orrú tűsarkút visel, amiben olyan magas mint én, pedig el kell mondanom, hogy én sem vagyok alacsony. Miközben így nézegetem, a második cigit is elszívom. Azon töröm a fejem, hogyan elegyedjek beszélgetésbe vele.

Elkezdődik a show, és ezzel az én lehetőségem is elszalad. A színpadon a bemondó nyüzsög, majd felvonulnak a Budoár-lányok… a buja hölgyek, akik kiválasztják áldozataikat a közönségből. Kecsegtető. Ismerős parfüm illatát érzem, lassan balra fordítom a fejem… ott áll mellettem a szimpatikus takarítónő. Te jó ég! A tűsarkúban magasabb nálam… hála Istennek nem vesz észre. Huh, ezt megúsztam. Ő tovább keresi a prédát, én pedig a kolléganőjét fürkészem a tömegben, de sikertelenül. Jobbra fordulok, és arra eszmélek, hogy egy fekete szempár szegeződik rám. Pont mellettem állt, szerintem rájött, hogy a kolléganőjét keresem.

Elmosolyodom és kacsintok egyet, ő visszamosolyog, és a színpad felé pillant. Milyen hülye helyzet, szerintem én vagyok az egyetlen (na meg még vagy 200), aki kacsint ezen az estén… Érdeklődőbbnek kellene lennem, de nem tudok. Mégis odalépek hozzá, meghajlok előtte, és viccesen megkérdezem, hogy van–e mivel hazamennie?

Viccesnek találja, én pedig késztetést érezek, hogy rágyújtsak egy újabb cigire, reflexből jönnek a mozdulatok, a kezem az én irányításomtól függetlenül kiveszi a zsebemből a cigisdobozt. Meglátja, és fejével int a terem másik sarka felé. Tehát dohányzik, gondolom. Itt a tökéletes alkalom. Már út közben rágyújtok a cigire, és szó nélkül átnyújtom neki. Nem tudom, hogy szereti-e amit én szívok, de mivel a szexi ruhán nincs zseb, így nem nagyon van miből választania. Megköszönni és mélyen beleszív.

Beszélgetni kezdünk. Érdekes, be sem mutatkoztunk egymásnak, a szavak azonban úgy dőlnek belőlünk, mintha már rég ismernénk egymást. Gondoltam, megdícsérem az öltözékét, de aztán lemondtam róla. Beszélgetünk az előadásról, a városról, hamar rájön, hogy nem vagyok helybeli. Visszamegyünk a terembe, útközben találkozunk néhány férfival, akik kicsit késve érkeznek, ő pedig átnyújt nekik egy-egy szórólapot. Három budoár-lány van a színpadon, és határozottan le akarnak vetkőztetni egy szegény férfit, akit a közönség soraiból választottak ki. Mintha már nem lenne olyan rémült a fickó… a zene megnyugtató, a lányok teste, amin végigsimulnak a kezei, nagyon izgató.

Végetér a szám, és elkezdődik egy másik, egy még magávalragadóbb. De ki figyel ilyenkor a zenére? Én továbbra is a tömegben fürkészek… micsoda meglepetés, ő az, a kedves stewardess. Hullámzik a zene ritmusára, a miniszoknya bájosan simul tökéletes alakjára. Folyamatosan a színpadot figyeli, és azt, hogy mi történik odafenn. Szerintem észrevett, mert hirtelen felém fordul, én pedig csak őt figyelem, egyáltalán nem érdekel a színpad. Kicsit határozatlanul, de elindul felém. Vajon azért, hogy leszidjon? Nem, megfogja a kezem, és táncolni kezd velem. Én is elkezdek mozogni a zene ritmusára. Csak mi ketten táncolunk a több száz ember között, a többiek a színpadot figyelik, én pedig le sem tudom venni róla a tekintetem. Mintha odatapadt volna a szemem provokatív és szexi dekoltázsára. Egyszercsak hátat fordít nekem, és szorosan hozzám simulva tovább táncol. Megpróbálok a színpadra figyelni, de ez már túl sok, el akarom tolni magamtól. Legszívesebben elszaladnék onnan. Ő még beljebb húz a tömegbe, és szorosan simul hozzám. Megérint. Mindketten úgy nézzük a színpadon történő forró jeleneteket, mintha érdekelne.

A csajok már ledobták a kis szexi bugyit is, ami még takarta testüket, persze a tűsarkú rajtuk maradt, dehát az nem e célt szolgálta. Elbűvölten állok ott. Anélkül, hogy észrevenném, megbököm a stewardessem derekát. Ő megszorítja a kezem, és lassabban mozog előttem.

Szexi légikísérőm

Behunyom a szemem, és megfeledkezem egy pillanatra a színpadról és erről az egész helyről…

Otthon vagyok, várom, hogy a szerelmem hazaérjen. Ő utaskísérő, és ma jön haza egy hosszú útról. Őrülten hiányzik, és azon a erotikus show-n is, amin tegnap voltam, csak őt képzeltem el.

Felmérem a szobát. Minden a helyén van, minden romantikus. Ez az én ajándékom neki. A pezsgő behűtve, a poharak előkészítve, a vérvörös rózsák nagyon elegánsak, és alig várják, hogy megpillantsa őket, a lusta szőlőszemek lomhán hevernek a gyümölcsöstálban, csak azért nem esnek ki, mert a hatalmas földieperfejek biztos támaszt nyújtanak nekik.

A tejszínhabos tál közvetlenül a gyümölcsök mellett rejtőzik. Készítettem egy vegyes tálat is mindenféle finomsággal. A villanyok lekapcsolva, a sötétítők behúzva, már csak a gyertyák hiányoznak. Arról sem feledkeztem meg, ott áll az egyik sarokban egy csomó illatos gyertya, vannak kisebbek és nagyobbak is, nagyon jól mutatnak a növények mellett. Egyetlen apró részletet sem hagyok figyelmen kívül. Hosszan zuhanyozom, figyelmesen megborotválkozom, megigazítom a hajam, és óvatosan föltűröm az ingem ujját. Minden tökéletes, már csak ő hiányzik.

Leülök a fotelbe, és egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra behunyom a szemem. Arról álmodom, milyen tökéletes lesz ez az este, hiszen annyira hiányzik, és annyira boldog leszek, amikor megpillantom őt. Elképzelem, amint lassan levetkőzik és csókol, csókol engem. Annyira beleélem magam ebbe az álomba, hogy egészen benedvesednek az ajkaim… hirtelen felriadok… te jó ég, elszundítottam. Ott áll előttem és kedvesen mosolyog, úgy jött be, hogy én észre sem vettem. Míg aludtam megcsókolt. Fel akarok állni, hogy üdvözöljem, de ő már a karjaimba veti magát, és boldogan bújik hozzám.

Fáradt, és remélte, hogy itthon várok rá, hogy megnyugodhasson és ellazulhasson a karjaim között. Beletúrok a hajába és sikerül kikapcsolnom a csatját. A haja finoman hull a vállára. Végre, most már nyugodtan simogathatom. Megmasszírozom a nyakát, és az ujjaimmal véletlenül meghúzom a haját. Ő rámnéz, és kedvesen mosolyog. Megsimogatom az arcát, és az ajkait az enyéim felé húzom.

Fölkelek a fotelból, ő pedig a helyemre ül. A kezeimmel végigsimítom az egyenruháját, és közben érzem fehérneműjének szegélyét. Megborzong a testem. Lassan levetkőztetem, olyan lassan, hogy egyetlen porcikája sem marad felderítetlenül. Tetszik neki a játék. Felém fordul, és úgy dől, hogy könnyedén le tudjam venni róla a testére szorosan simuló szoknyát. Nagyon szexi ez az egyenruha, már akkor tetszett, amikor először megpillantottam. Most mintha még izgatóbb lenne… Teljesen megbabonáz. Harisnyatartóra csatolt fekete harisnya fedi gyönyörű lábait. Óvatosan kikapcsolom, a harisnyát pedig finoman legördítem hosszú lábain. Karomba veszem, és lassan beviszem a fürdőszobában előkészített forró vízzel teli kádba. A csapot hagytam vékonyan csorogni, hogy meleg maradjon a víz. Elmerül a habban, és engem is próbál belerántani az illatos vízbe. De nem, ezt csak neki készítettem.

A barackillatú szappan végigsiklik sima bőrén, miközben durcásan élvezi a forró fürdőt. Egy pillanatra magárahagyom, és beszaladok a szobába. Összekapkodom a földre ledobált ruhákat, és mindent a helyére pakolok. A nagy kapkodásban végigsimítom a kezem a fotel karfájára dobott fehérneműje puha, finom anyagán, és azon jár az eszem, hogy vajon tetszeni fog-e neki az ajándékom.

Visszafutok a fürdőszobába és kiemelem a vízből, bármennyire is ellenkezik … tudom szeretett volna még maradni egy fél órát, de én nem hagyom. Jól megtörlöm, miközben ő megpróbálja kigombolni az ingem. Eltolom a kezét, és átadom neki az ajándékom. Meglepődik, és úgy dönt, nyissam ki inkább én. Mikor az utolsó masni is kibomlik, egy csodálatos és szexi fehérnemű bújik elő a dobozból: egy vörös színű csipkeruhácska, aranyos kis szatén masnikkal. Izgatottan csapja össze a tenyereit, és rögtön ki is tépi a kezemből… a tükörben bámulja magát, nagyon tetszik neki amit lát. Szó ami szó, a látvány varázslatos…

Megcsókol, és mint egy gyermek, úgy rohan be a szobába. Én is utána futok, és mire beérek, ő már boldogan ugrál az ágyon. Nagyon tetszik neki. A fehérnemű finoman simul gyönyörű testére. Nem bírom tovább, muszáj megérintenem. Az anyag tökéletes. Egy halk kuncogással belecsimpaszkodik a nyakamba, és maga felé ránt. Megcsókol, és kérőn néz rám nagy, ártatlan szemeivel, hogy fordítsam hasra. Előre nyújtja a kezeit és az egész teste kíván… a forró fürdő után egy nyugtató masszázst.

Az ujjaim lazán gyúrják a nyakát, majd lejjebb és lejjebb csúsznak forró bőrén, egészen a válláig. Hozzáérek a fehérneműhöz, közben folytatom a masszázst. A körmeimmel néhol vörös foltokat hagyok a testén, de a nyögdécseléséből ítélve jól esik neki. Ezzel csak bátorít arra, hogy folytassam. Megfordul, és egy új, feléledezésre váró területet tár elém. Hozzáérek, ő pedig egy hosszú csókkal köszöni meg . Az ujjai belegabalyodnak a hajamba. Ahogy föléhajlok, teljes egészében látom csodálatos testét, amit még szexibbé tesz az én csipke fehérneműm. Szeretem, és ő is szeret engem. Mindketten vágyunk a boldogságra, a gyönyörre. Föléhajlok, és ismét megcsókolom … ő az én szexi szerelmem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!