Bulvár, celeb

2008.10.21. 07:14

Jáksót kiosztották

<p>A műsorvezető gyalázkódó levelet kapott.</p>

- Nem kapok túl sok hasonló levelet, de azért az nem újdonság, hogy van rajtam mit utálni – mondta Jáksó az RTL Bulvárnak. – Ha valaki megkérdezi, hogy a lelkemnek van-e köze ahhoz, amit a médiában mutatok magamról, a válaszom: nem. Akkor miért érdekeljen egy pocskondiázó levél?

- Az írója leszögezte, hogy ők okosak, intelligensek, sőt, még illemtan órájuk is van. Majd mocskolódásba kezdett, de nem éppen kultúráltan. Én azt gondolom, hogy a bunkóság eszköztelenség. Valakit el lehet küldeni melegebb éghajlatra, kifinomult stílusban, az az igazán sértő! Az, amilyen stílusban kifejezte, hogy mennyire nem szeret engem, sokkal többet elárul az íróról, mint rólam. Ráadásul mit hitt, hogy majd elsírom magam a fröcsögésétől?

A műsorvezető hangsúlyozta, nem azzal van a baja, hogy valaki negatív kritikát fogalmaz meg vele szemben.

- Volt már, aki intelligensen elmondta, hogy miért nem szeret. Az ilyen illetővel még le is ülök beszélgetni. Tehát nem azért nézek le valakit, mert nem kedvel engem, hanem azért, amit magáról elárul ezzel a stílussal.

- Netbulvár -


· Tara Reid feneke ciki Tara Reid 2008. 10. 20.
· Kitálal a pornósztár! "Benkőnek hatalmas van"
· Katy Perry hatalmasat esett a színpadon
· Jáksó megmérgezte vetélytársait!
· Jáksó: Engem még lány nem utált ennyire!
· Salma Hayek kibuggyanó mellei Salma Hayek kibuggyanó mellei 2008.09.07.
· Az óriásmellű Coco Az óriásmellű Coco 2008.09.26.
· Ön felismeri a celeb-gyerekeket?
· Bódi Sylvi férfi volt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!