Helyi közélet

2012.06.18. 13:46

Tűz volt a Károli Gáspár utcán!

Debrecen - Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn kora délután Debrecenben, a Károli Gáspár utcán - tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az oltáson.

Debrecen - Lángra kapott egy családi ház tetőszerkezete hétfőn kora délután Debrecenben, a Károli Gáspár utcán - tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak az oltáson.

Helyszíni információink szerint a tűzeset során senki sem sérült meg, ugyanakkor 14 közeli lakásból 38 lakónak el kellett hagynia az otthonát a beavatkozás idejére.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, dr. Kiss Szilvia közölte: egy sorházi lakás tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A helyszínen a debreceni tűzoltóság négy tűzoltógépjárművel és 17 fővel avatkozott be. Megerősítette, hogy a tűzesetben senki sem sérült meg.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, dr. Kiss Szilvia közölte: egy sorházi lakás tetőszerkezete égett teljes terjedelmében. A helyszínen a debreceni tűzoltóság négy tűzoltógépjárművel és 17 fővel avatkozott be. Megerősítette, hogy a tűzesetben senki sem sérült meg. Bővebb információval később szolgálnak.

 

 

 


A Katasztrófavédelem közleménye

Debrecenben a Károli Gáspár utca egyik sorházi lakásának tetőszerkezete gyulladt ki és égett teljes terjedelmében ma délután. A tűzjelzést követően néhány perc alatt a debreceni tűzoltók nagyerőkkel a helyszínre érkeztek, ahol 4 tűzoltógépjárművel, 17 fővel és 5 vízsugárral a tüzet eloltották. A beavatkozó kollégáink a környező épületek padlásterét, illetve a szomszédos lakásokat is átvizsgálták, hogy meggyőződjenek arról, hogy a tűz oda nem terjedt át, további veszélyforrás nem áll fenn. A beavatkozás idejére a szomszédos lakásokban élők elhagyták otthonaikat, ahova azóta már mindenki visszatérhetett. Lakosságvédelmi intézkedés megtétele nem vált szükségessé. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

Dr. Kiss Szilvia - Megyei szóvivő

 

 

Tűz a Károli Gáspár utcában (Nyisztor Tamás képe)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában