Krimi

2023.09.09. 06:30

Működő kemencében lelte borzalmas halálát az 54 éves családapa

Tévedésből zárták be, senki nem hallotta a segélykiáltásait.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az angliai chershire Pyranha Moldings nevű kajakgyárában egy férfi életét veszítette munka közben, miután egy társa véletlenül rázárta a kemence ajtaját. A férfi őrjöngve kiabált és dörömbölt az ajtón, de a tőle csupán néhány méterre álló kollégái semmit nem vettek észre az egészből. Az 54 éves Alan Catterall halálra égett a kemencében.

A DailyStar beszámolója szerint a férfi bent tisztította a falakat a hatalmas sütőben, amikor egy társa mit sem sejtve rácsukta az ajtót. A Mark Francis nevű munkatárs ezzel elindította a sütő működését, és így megpecsételte kollégája sorsát - írja a Bors.

A gyár vezetője szerint perceken keresztül égett az áldozat a sütőben, de a hangos gépek hangja miatt senki nem hallotta a segélykiáltásokat. Végül csak arra eszméltek fel, amikor Alan teste lángra kapott és fekete füst szállt fel a gyár belsejében. Ám ekkora már késő volt bármit is tenni.

Illusztráció: Shutterstock

A lap beszámolója szerint még tragikusabbá teszi az esetet, hogy Alan felesége is a gyárban dolgozott, illetve a véletlen gyilkossá vált Mark az elhunyt férfi lányának az élettársa. Alan gyászoló felesége, Pearl így reagált az ügyre:

Egyáltalán nem hibáztatjuk Markot. Ő és a lányom még mindig együtt vannak. Én a gyárra haragszom, őket hibáztatom a történtekért

– nyilatkozta a szomorú asszony, aki elmondta: a gyárban két egészségügyi és két biztonsági szabálysértést is felfedeztek az ügy kapcsán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!