Majdnem belehalt a drogozásba

2023.09.24. 15:00

Sötét múltjáról vallott Naomi Campell

A szupermodell nem titkolja, hogy karrierje csúcsán kis híjján belehalt a drogfüggőségébe.

MW

Naomi Campbell

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

A modellvilág fekete párduca az AppleTV+ új dokumentumfilmjében, a The Super Models-ben őszintén beszélt az életének erről a sötét korszakáról – írta meg a life.hu.

A műsorban bevallotta: azért, hogy képes legyen megbírkózni gyermekkori traumájával és az olasz tervező és közeli barát, Gianni Versace halálával, a kokainhoz fordult.

Azt hiszem, amikor elkezdtem használni, a gyász volt az egyik dolog, amit próbáltam leplezni. Elcseszett dolog a függőség, tényleg az

 – mondta Campbell. Hozzátette:

Azt hiszed: ó, ez be fogja gyógyítani a sebeidet, de nem. Hatalmas félelmet és szorongást okoz. Szóval tényleg nagyon haragudtam.

A legendás modell úgy fogalmazott, hogy a világa megrendült, amikor Versacét 1997-ben Miami Beach-i otthona előtt meggyilkolták.

„Nagyon érzékeny volt rám, minden rezdülésemet érezte. Tolt maga előtt, amikor nem hittem, hogy képes vagyok rá, akkor is arra kényszerített, hogy lépjek ki, és menjek tovább. Tehát amikor meghalt, a gyász maga alá temetett"– idézte fel kapcsolatukat Campbell. 

Gianni Versace divattervező Naomi Campbell (b) és  Linda Evangelista modellekkel 1996. július 6-án Párizsban
Fotó: Thomas Coex / Forrás: AFP

A brit születésű szupermodell öt évig küzdött a függőségével, 1999-ben egy fotózáson össze is esett.

Megpróbáltam leplezni az elhagyással kapcsolatos érzéseimet, de nem ment, képtelen voltam. És kis híján belehaltam és ez nagyon fájt. Félelmetes volt, az ébresztő, amire szükségem volt ahhoz, hogy eldöntsem, jelentkezek rehabilitációra. Ez volt az egyik legjobb és az egyetlen dolog, amit akkoriban tehettem magamért

 – mondta a mára józan életet élő Campbell.

A kétgyermekes édesanya egy korábbi interjúben arról is beszélt, hogyan élte meg, hogy apja elhagyta anyját:

„Sok problémám van gyerekkorom óta. Nem ismerem az apámat, nem találkozhattam az anyámmal. Ez sok érzést hoz felszínre, melyek egyike a harag. Azt gondolom, hogy a harag megnyilvánulása mélyebb probléma. Szerintem a bizonytalanságon, az önbecsülésen és a magányon alapszik..." – idézi a Page Six az egykori szupermodell szavait. 

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!