Gazdaság

2018.07.05. 12:48

„Egy étteremben szerintem sok pénz van”

Debrecen - Ön szerint milyen vállalkozást érdemes indítani napjainkban? A kérdésre szokás szerint olvasóink válaszoltak.

Debrecen - Ön szerint milyen vállalkozást érdemes indítani napjainkban? A kérdésre szokás szerint olvasóink válaszoltak.

Juhász Emese, hallgató

Egy étteremben szerintem sok pénz van, főleg ha egészséges ételeket készítenek. Ha tehetném, a belváros szívében nyitnék egy ilyen jellegű helyet. Egyre több kávézó nyílik, az sem rossz befektetésnek.

Forray Mercédesz, tanuló

Szerintem egy olyan étterem, ahol például a cukorbetegekre vagy más betegségekre specializálódtak, elég különleges. Mindenképp nyitnék egy ilyen helyet. De egy sima étterem is jó opció, vállalkozásnak.

Fodor Georgina, tanuló

Jelenleg egy műkörömtanfolyamra akarok beiratkozni, éppen ezért szeretnék egy műkörmös szalont nyitni a későbbiekben. Szerintem ez jól működő vállalkozás lenne.

Zelenák Bálint Kristóf, hallgató

A sportba fektetnék, az utánpótlásra helyezném a hangsúlyt. Ezen kívül ingatlanfejlesztéssel foglalkoznék. Felújítanám és bérbe adnám a lakásokat, hiszen az albérlet­árak még mindig emelkednek.

HBN|Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!