Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.08. 20:45

A kiskutyákért aggódott az árokba borult autós

<p>Tiszatelek - Árokba zuhant egy autó, vasárnap délután Tiszatelken, egy személy megsérült. <dia width="900" height="700" alt="A kiskutyákért aggódott az árokba borult autós 2008.06.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_kiskuty_k_rt_agg_dott_az__rokba_borult_au/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="A kiskutyákért aggódott az árokba borult autós 2008.06.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/baleset-vasarosnameny.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Újdombrád felől haladt egy Renault Twingo Tiszatelek központja felé vasárnap délután. Az autó eddig tisztázatlan okból a hídon áthaladva egy balra kanyarodó útszakaszon egyenesen a jobb oldali árokba sodródott, majd a mély árokban megbillent megpördült és az oldalára borult.

A járművezető ki tudott mászni a magas aljnövényben eltűnő autóból, majd mielőtt a mentők kórházba vitték, a kocsiban maradt két kiskutyát bízta rá a közelben lakókra. A rendőrség eljárást indított a borulás okának vizsgálatára. A kiskutyák egyike állatkórházba került, a másiknak nem esett baja.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!