Napi horoszkóp – 2015. október 23.

Napi horoszkóp – 2015. október 23.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Ha kényes kérdéseket halogatott, akkor ne várjon tovább. Az elméje tiszta, képes az érveket logikusan felsorakoztatni, így megtalálva a választ. Bár az eredmény sokszor Önt is meglepi, de ez ne bizonytalanítsa el, hisz alaposan meggondolta, minden lehetőséget számba vett és így jutott erre a következtetésre. A csillagok a hosszabb távú terveit is szeretnék most elrendezni, érdemes ezekről is elgondolkodnia.

Bika
04.21 – 05.21
Nehéz időszak vár Önre, használja ki ezt a napot arra, hogy rendezi a sorait. Első körben vegye számba azt, kire számíthat biztosan. Sokan veszik Önt körül, de ha baj van, bizony észre fogja venni, olyanok is eltűnnek, akiket eddig barátoknak tartott. Ahhoz, hogy ez a csalódás a lehető legkisebb legyen, már most érdemes rendezni a kapcsolatait, így akik már a mai napon kiesnek a rostán, a későbbiekben nem okoznak fejtörést.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mivel sikerül gondolatban összeállítani a napját és ennek mentén tevékenykedni, nem csúsznak ki az események a kezei közül. Pedig igencsak zűrzavarosan indul a reggel, számos nem várt esemény szól közbe, de tartja magát az elképzeléseihez, így nem lesz úrrá Önön a kapkodás, idegeskedés. Végül elégedett lehet, hisz mind az eltervezett feladatait elvégzi, mind a hirtelen felmerült nehézségekkel sikerül megbirkóznia.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napon fogja igazán megérteni, milyen fontos is az, hogyan hat az emberekre. Pozitív kisugárzása ugyanis a környezetében élőkre is hatással van, amiből Ön annyit vesz észre, hogy a feszült hangulat megnyugszik, a viták elcsendesednek és mindehhez elég megjelennie és pár jó szót szólnia. Ennek köszönheti, hogy minden társaságban szívesen látják és nehezen engedik útjára. Számítanak ezen képességére a családjában is, mivel kisebb nézeteltérésre kell számítania az esti órákban.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Magabiztos, határozott, céltudatos. Ennek köszönhetően nem ijed meg akkor sem, ha váratlan események felborítják a napját és olyan lépésekre kell elszánnia magát, amikről úgy gondolta, képtelen lenne megtenni. Nem habozik egy percig sem, ha az alkalom ezt kívánja, megteszi. A háta mögött tudhatja a barátait, akik segíteni fogják feldolgozni az eseményeket, hisz még önmagát is meglepi mindazzal, amit tesz.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
A mai nap nem a tervezésé, sokkal inkább az összegzésé, az értékelésé. Úgy érzi, mélyponton van az élete, de ez csak akkor lenne igaz, ha valóban nem tudna felmutatni eredményeket. Ahelyett, hogy elmerülne az önsajnálatba, vegye számba mindazt, amit letett az asztalra. Ne csak a tetteiben gondolkodjon, hanem olyan emberek is jussanak az eszébe, akik számíthattak Önre, amikor bajba kerültek. Hisz ők a legnagyobb bizonyítékai annak, hogy Ön értékes ember.

Mérleg
09.24 – 10.23
Figyeljen arra, amit csinál, mert elég egy apróság, hogy hibát ejtsen. Ráadásul hajlamos félreérteni a hallottakat, így kavarva vihart maga körül. Így lehet egy nyugodt, átlagos napot emlékezetessé tenni. Sajnos azonban nem csak kellemessé, hanem rémálommá. A hangulata percről percre változik, de leginkább nyomott, kedvetlen, szomorkás. Legalább családi körben próbáljon meg kicsit feloldódni, lazítani, mielőtt a lelki problémák egészségügyi gondokat okoznak.

Skorpió
10.24 – 11.22
Bizonytalanság és nyugtalanság uralja a mai napját. Ennek köszönheti elsősorban, hogy nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel és a legkisebb nézeteltérés is heves veszekedéssé fajul. Nehéz Önnel együtt dolgozni, ezért ne is várja el másoktól, hogy a segítségére siessenek, amikor elakad. Próbáljon meg elsősorban a saját dolgaira összpontosítani, azok közül is azokra, amelyekkel egyedül is boldogul.

Nyilas
11.23 – 12.21
Bár terveket szövögetett, mit szeretne a mai napon elvégezni, akkor sem tartja magát hozzá, ha nem lép fel semmilyen zavaró tényező. Elég egy szobába berepülő légy, hogy a figyelmét elterelje és már ne is emlékezzen arra, mit is csinált ezelőtt egy perccel. Így természetesen nem várhatók nagy eredmények, ahogyan az is csodaszámba menne, ha egy-egy akadályhoz érve megküzdene azokkal, nem félretenné az egész ügyet későbbre.

Bak
12.22 – 01.20
Felszabadult, kiegyensúlyozott és ez nem marad titokban a környezetében élők előtt sem. Hisz mosolyog, érdeklődő, szívesen beszélget és ha valaki tanácsért fordul Önhöz, készséggel áll a rendelkezésére. Ha egy barátja nem megy ki a fejéből, ennek oka van, valószínűleg Önre van szüksége. Ne habozzon, hívja fel. A viszontlátás ugyan nem lesz felhőtlen, de valóban indokolt. Jó érzésekkel térhet ágyba, ismét egy nap, ami nem volt hiábavaló.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon minden arannyá válik a kezében, vagy legalábbis majdnem minden. Azt elmondhatjuk, szerencsés kézzel nyúl a dolgokhoz, vagy egyszerűen összeszedett, képes koncentrálni és így megoldani azokat a problémákat is, amelyeket eddig halogatott, mert úgy érezte, nem kötik le a figyelmét. Most azonban erőt vett magán, illetve felébredt Önben a kötelességtudat, így nem tologatta tovább, addig harcolt, míg a végére nem járt.

Halak
02.20 – 03.20
Érdemes olyan kérdésekkel foglalkoznia, amelyek nagy odafigyelést és aprólékos munkálatokat igényelnek. Képes figyelni, keresi az összefüggéseket és hamar fel is fedezi azokat. Ez nagy segítség abban, hogy haladjon is előre. Olyan akadályok felett siklik át észrevétlenül, melyek eddig megállásra kényszerítették és arra ösztönözték, tegye félre az ügyet. A teljesítménye irigylésre méltó, azonban ne legyen ettől túl beképzelt.