Napi horoszkóp – 2015. december 2.

Napi horoszkóp – 2015. december 2.
© Forrás: examiner.com
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Képes engedni és belátni, ha hibázott, ezért érdemes most tisztázni azokat a nézeteltéréseket, melyeket a szőnyeg alá sepert az elmúlt hetekben. Üljön le az érintettekkel és beszéljék át ismét a véleménybeli különbségeket, hiszen ha mégis Önnek van igaza, akkor olyan érvekkel áll elő, mellyel meggyőzheti a partnerét és még rossz szájíze sem marad. A higgadtsága irigylésre méltó, mindezt annak köszönheti, hogy elégedett önmagával.

Bika
04.21 – 05.21
Ne vállaljon el minden felkérést, ugyanis ezzel olyan helyzetbe juttathatja magát, melyből már nem kerülhet ki elégedetten. Képtelen lesz ugyanis valamennyi Önre bízott feladatot ellátni, ha nem tud nemet mondani. Márpedig Ön nem éri be fél megoldásokkal, így csak gyűlnének a lezáratlan kérdések, melyek aztán kapkodáshoz, idegeskedéshez vezetnek. Mérje fel a korlátait és csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér.

Ikrek
05.22 – 06.21
Könnyen kihasználhatják, ha nem tud nemet mondani. Éppen ezért ne veszítse a céljait szem elől és csak addig legyen önzetlen, amíg azokat nem veszélyezteti. A nagy segíteni akarása ugyanis bajba is sodorhatja, ha megfeledkezik a saját kötelezettségeiről és emiatt aztán bizonyos emberek szemében megbízhatatlanná válik. Arra pedig végképp nincs szüksége, hogy a végkimerülésig hajszolja magát.

Rák
06.22 – 07.22
Most elsősorban arra van szüksége, hogy emberek között lehessen, ugyanis szeretné kikapcsolni a belső hangokat. Képtelen ugyanis foglalkozni a saját problémáival, ezért szeretné a figyelmét elterelni valamivel. A legjobb módja ennek, ha mások segítségére siet és közben törekszik arra, hogy a teljesítményére se legyen panasz. Ha új emberek lépnek az életébe, legyen óvatos, ugyanis most könnyen kihasználhatják.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Árad Önből a nyugalom és ez természetesen nem maradhat észrevétlen a környezetében sem. Olyan emberek is felkeresik a problémájukkal, akikre eddig mit ellenség tekintett. Temesse el magában az érzéseit és beszélgessen úgy, mintha a múltban mi se történt volna. Bizonyos esetekben ez nehéz, azonban ha képesek új alapokra helyezni a kapcsolatukat, nem fogja megbánni, ugyanis a későbbiekben sokkal többet nyerhet.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Magabiztos és határozott, úgy érzi, most ott tart az életében, ahol lennie kell. Ez azonban ne arra sarkallja, hogy ölbe tett kézzel hátradől, keressen magának új célokat és lehetőségeket. Kisugárzásának köszönhetően olyan kapuk nyílhatnak meg Ön előtt, melyeken belépve a későbbiekben nagyot léphet előre. Ne szalassza el a kínálkozó alkalmat csak azért, mert most elégedett a helyzetével.

Mérleg
09.24 – 10.23
Végre tisztázhatja a nyitott kérdéseket olyan emberekkel, akikkel nap, mint nap együtt kell élnie. Sűrű árnyékot vetett a kapcsolatukra számos lezáratlan kérdés, most azonban készen áll arra, hogy pontot tegyenek a nyitott ügyek végére. Bár ehhez engednie kell, ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy a későbbiekben is számíthassanak egymásra és minden feszültség nélkül tudjanak mosolyogni.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy győzi meg a másik felet a maga igazáról, hogy az észre sem veszi, mikor engedett. Mindezt annak köszönheti, hogy az érvelése szakmai alapokon nyugszik, nem veszíti el a fejét és végig nyugodt tud maradni. Érdemes lenne az este folyamán kiértékelni, hogyan volt képes minderre, hiszen ez lehet a megoldás számos más esetben is. Családi körben is számítania kell egy kisebb nézeteltérésre, most viszont legyen Ön az, aki enged.

Nyilas
11.23 – 12.21
Számos feladatot tervez be a mai napra, ezzel próbálja elterelni a figyelmét a belső nyugtalanságáról. Szerencsére partnereket is talál, így nem kell azzal szembesülnie, hogy újabb problémák szakadnak a nyakába. Azzal azonban Ön is tisztában van, hogy ez csak átmeneti megoldás, előbb-utóbb tisztáznia kell magában azokat az okokat, amelyek miatt úgy érzi, jelenleg a lelki békéje felborult.

Bak
12.22 – 01.20
Keresi a kihívásokat, ugyanis úgy érzi, most nincs az az akadály, amelyet ne tudna legyőzni. Ez azonban nincs így és ezzel már viszonylag hamar szembesülnie kell. Ha képes segítséget kérni, akkor tovább tud haladni az eltervezett úton, ha azonban feszültté, ingerülté válik, akkor nem számíthat arra, hogy a nap végén elégedett lesz a teljesítményével. Ne adja fel a céljait, csak megfelelő eszközöket keressen a megvalósításukhoz.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ne a terveit temesse el, hanem a megfelelő utat keresse. Nem kell ugyanis egyedül megküzdenie az akadályokkal, csak meg kell találnia azokat az embereket, akik a segítségére lehetnek. Szerencsére képes összeszedetten érvelni, a mondandóját olyan lelkesedéssel előadni, hogy nem marad kétely a partnerekben, érdemes az Ön ügye mellé állniuk. Ne féljen elindulni az ismeretlen felé, kellő kitartással eléri a céljait.

Halak
02.20 – 03.20
Fizikailag fáradt, azonban az esze a helyén van. Éppen ezért a mai napon inkább szellemi kihívásokat keressen, és ha mégis úgy alakul, legyen Ön az, aki mások tevékenységét összehangolja. Remek vezetővé válhat egy olyan úgy élén, melyet valóban a sajátjának érez. Képes a külső kétkedőket is meggyőzni arról, ha már nem is állnak teljes vállszélességgel Ön mellé, legalább ne hátráltassák az útján.