Nagyvilág

2017.09.24. 16:42

Videó: 30 éve nem esett annyi hó szeptemberben, mint az elmúlt héten

Ausztria, Szlovénia - Hatalmas hóvihar tombolt az osztrák Alpokban. Karintiában egy szállodát teljesen elzárt a külvilágtól a havazás. 15 vendéget kellett kimenteni a hó fogságából. Bár Magyarországra az elkövetkezendő napokra még <a href="/az-utolso-szeptemberi-heten-is-tobb-helyen-lehet-meg-20-fok-koruli-meleg/3626725" target="_blank">kellemes őszi időjárást</a> jósol a meteorológia, úgy tűnik, már nincs messze a tél.

Ausztria, Szlovénia - Hatalmas hóvihar tombolt az osztrák Alpokban. Karintiában egy szállodát teljesen elzárt a külvilágtól a havazás. 15 vendéget kellett kimenteni a hó fogságából. Bár Magyarországra az elkövetkezendő napokra még kellemes őszi időjárást jósol a meteorológia, úgy tűnik, már nincs messze a tél.

A legtöbb helyen pedig megnyitották a sípályákat, de nemcsak Ausztriában, hanem Szlovéniában is beköszöntött a tél. 1988 óta nem esett ennyi hó szeptemberben, mint ezen a héten. A Tények beszámolója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!