Nagyvilág

2017.07.03. 08:13

Elképesztő megoldással varázsolta magát a fotókra egy félénk utazó

Nincs szelfibotom, és valószínűleg nem is lesz. A gondolat, hogy szelfit készítsek magamról, megijeszt - írta egy utazó, aki ezért rajzolt illusztrációként szerepel a fotókon.

Nincs szelfibotom, és valószínűleg nem is lesz. A gondolat, hogy szelfit készítsek magamról, megijeszt - írta egy utazó, aki ezért rajzolt illusztrációként szerepel a fotókon. Gyakran utazom, amikor pedig hazaérek a fényképezőgépem tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb felvételekkel, csakhogy én egyiken sem szerepelek, viszont találtam egy módot, amivel rajta lehetek a képeken - fogalmazott az utazó, aki az Instagramra posztolja fotóit.


Egy dán művész, HuskMitNavn fekete-fehér rajzokat készít. Ebben még nincs is semmi különös, viszont a papír hajtogatásával úgy tűnik, mintha megelevenednének az alakok. Így üti meg a gereblye az arra rálépő férfit, vagy éppen nyúl a vécépapírért a dolgát végző nő.

Egy skót művész csupán ceruzát használ, de úgy tűnik, mintha fényképeket nézegetnénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!