Nagyvilág

2016.12.07. 16:59

Rohamai alatt vőlegénye többször is megerőszakolta a fiatal epilepsziás lányt

Longton - A 24 éves Georgina Adams az eset után nyilvánosság elé állt, és azóta más áldozatokat is arra buzdít, hogy ne titkolják el a szörnyűséget, amelyet átéltek.

Longton - A 24 éves Georgina Adams az eset után nyilvánosság elé állt, és azóta más áldozatokat is arra buzdít, hogy ne titkolják el a szörnyűséget, amelyet átéltek.

Georgina élete szerelmének hitte a 29 éves Peter Coterillt, akit szexuális erőszak miatt nyolc év börtönre ítéltek. A férfi gyermekkori szerelme és mindenkori ápolója is volt az epilepsziával küzdő fiatal nőnek, több mint öt évig voltak együtt, ebből kettő már jegyben járással telt.

"Egy-egy roham az elejétől a végéig akár húsz percig is eltarthat, eszméletvesztésekkel megszakítva. Lefeküdtem aludni, és emlékszem, hogy ekkor még ruha volt rajtam, aztán amikor magamhoz tértem, csodálkoztam miért vagyok meztelen. Túlságosan feldúlt voltam ahhoz, hogy bármit is mondjak, undorítónak és mocskosnak éreztem a helyzetet. Később persze rákérdeztem nála, de letagadta a dolgot."

Georgina elmondása szerint az eset június 30-án történt, de ő csak július 25-én jelentette a történeteket a rendőrségnek, miután egy újabb rohamból feleszmélve ezúttal már rajtakapta vőlegényét, amint épp "kihasználja a helyzetet".

"Felpofoztam, majd átmentem a szomszédokhoz és onnan hívtam rendőrt, nem tudom, hogyan volt ehhez bátorságom. Azelőtt túlságosan féltem bárkinek is elmondani, hiszen nagyon régóta szeretem és nem akartam véget vetni a kapcsolatnak, de ez már az utolsó csepp volt a pohárban."

A férfit, aki nem hitte el, hogy menyasszonya feljelentette egy nappal később letartóztatták. Mielőtt elvitték a zsaruk, még üzent volt kedvesének: "Összecsomagoltam a holmim, a lakás tiszta, mire hazaérsz, már végleg kiléptem az életedből."

Georgina úgy nyilatkozott, örül, hogy Coterill börtönbe került, hiszen óriási fájdalmat okozott neki és rettenetesen megalázta, de az ítélettel nem elégedett, kevésnek találja a nyolc évet. Azóta lelkesen segít más áldozatoknak, akik hasonló cipőben járnak. "Azt szeretném megüzenni nekik, hogy ne szégyelljék magukat, ne áldozatok legyenek, sokkal inkább túlélők. Ne hagyják szó nélkül a bántalmakat, inkább tegyenek ellene. Volt, hogy rettentően éreztem magam, amiért feljelentettem a volt vőlegényemet, hisz elvettem a szabadságát, elszakítottam a családjától, de ma már tudom, hogy így volt helyes."


Nagy-Britannia - A köztiszteletben álló angol szájsebész szexuális kapcsolatot létesített kiszolgáltatott, elkábított pácienseivel. Egy nő kezdett el gyanakodni a dokira, amikor magához tért egy műtét után, és megmagyarázhatatlan módon ki volt szakadva a nadrágja. Ő értesítette a nyomozókat, akik rejtett kamerát helyeztek el a műtőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!