Nagyvilág

2016.08.20. 08:34

Megmutatta a világnak torz arcát a halász, akit megtámadott egy tigris (18+)

A férfi kendővel takarta el az arcát, amelyet szétmarcangolt a vadállat. 

A férfi kendővel takarta el az arcát, amelyet szétmarcangolt a vadállat. A halászként dolgozó Hashmot Ali egy erdős részen található kanálisban kötött ki a csónakjával Dél-Bangladesben, elaludt, majd arra ébredt, hogy megtámadta egy tigris. Az állat egyenes a férfi arcát célozta meg a karmaival, majd amikor sikított a fájdalomtól, ki akarta rángatni a csónakból. Ali eközben az evezőlapáttal ütötte a ragadozót, aki végül megijedt és elmenekült. A támadást követően a halászok hat órán át eveztek vele azért, hogy kórházba szállítsák. Az orvosok viszont azt mondták, hogy túl késő, hogy a 20 éves férfin segíteni tudjanak.



Ali ma már 40 éves, az arcát pedig kendővel fedte el, mert rengeteg megaláztatás érte. Nem tudott részt venni nyilvános eseményeken, a helyi gyerekek pedig féltek tőle. A háromszoros apa most azon aggódik, hogy torz arca miatt nem tud férjet találni a lányának. Abban reménykedik, hogy egy nap a plasztikai sebészek segíteni tudnak rajta, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy ez egy nagyon költséges beavatkozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!