Nagyvilág

2016.08.03. 10:57

Gömbbe zárva gurult le a dombról, közben pedig mindkét karját eltörte egy tini Romániában

A fiatal lány barátai azt hitték, hogy az örömtől sikoltozik, később kiderült, hogy a fájdalomtól.

A fiatal lány barátai azt hitték, hogy az örömtől sikoltozik, később kiderült, hogy a fájdalomtól.A 17 éves Jemimah Thomas önkéntesként dolgozott a romániai Brassóban, amikor a barátaival elment zorbingozni, azaz egy hatalmas felfújható gömbbe kellett beszállnia és abban kellett legurulnia egy télen sípályaként használt dombon. Csakhogy a brit lány mindkét karja eltört mire leért a pálya végére, és mintegy fél órán keresztül a gömb rabja maradt, mire kiszabadították. Az viszont egyelőre nem tisztázott, hogyan történt a baleset.



A tinédzser barátai azt állítják, az alapvető biztonsági intézkedéseket nem hajtotta végre a személyzet és arról sem kaptak pontos felvilágosítást, hogy hogyan kell használni a gömböt. A fiatalok videóra vették a gurulást, azt mondják, hallották Jemimah sikoltozását, de azt hitték, csak az örömtől. Később jöttek rá arra, hogy barátnőjük valójában a fájdalomtól kiabál.



Egyikük megjegyezte, hogy a személyzetet nem igazán érdekelte a lány szenvedése, a karjánál fogva akarták kiemelni a gömbből, hiába mondta nekik, hogy az nagyon fáj. Ezt követően mentőt hívtak a lányhoz, akit a brassói kórházba szállítottak a pályát pedig határozatlan időre bezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!