Nagyvilág

2016.07.12. 10:51

Bevonta a munkába, visszahozta 91 éves édesanyja életkedvét egy fotós

Az idős asszony elhagyta magát, de miután fia a segítségét kérte a fotózásokhoz elkezdett fiatalosan viselkedni. 

Az idős asszony elhagyta magát, de miután fia a segítségét kérte a fotózásokhoz elkezdett fiatalosan viselkedni. Amikor Tony Luciani édesanyja már nem volt képes ellátni önmagát a kanadai-olasz művész magához vette, hogy minden nap ápolni tudja. Viszont Tony nem csak az édesanyja alapszükségleteit látta el, hanem úgy döntött, bevonja munkájába a 91 éves asszonyt, hogy az hasznosnak érezze magát. - Láttam, hogy élettel tölti meg az, hogy segíthet nekem és fiatalosan kezdett viselkedni. A képeken megfigyelhető, hogy látszik rajta az életöröm, annak ellenére, hogy már túl van a kilencvenen - fogalmazott a művész.

Hozzátette, mióta édesanyjával közösen alkotnak, a saját életét is más perspektívából látja. - A közösségi médiában egyre többen reflektálnak azokra a fotókra, amelyeken az édesanyám szerepel, hiszen a saját tapasztalatainkat osztjuk meg, az élet pedig nem arról szól, hogy a halált várjuk, hanem az élni akarásról - zárta Tony.

(Boredpanda)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!