Nagyvilág

2016.06.16. 13:52

Három éve napi ötvenszer hány egy tini, de nem tudják mi baja

A fiatal lány minden evés alkalmával egy tállal ül le az asztalhoz, mert nem bírja ki hányás nélkül az étkezést.

A fiatal lány minden evés alkalmával egy tállal ül le az asztalhoz, mert nem bírja ki hányás nélkül az étkezést.A 17 éves Anna Giles ruhamérete tízesről hatosra csökkent miután három évvel ezelőtt megtámadta a szervezetét egy rejtélyes betegség. A család először azt hitte, hogy egy súlyos ételmérgezésről, esetleg allergiáról van szó miután az akkor 14 éves lány négy héten keresztül, napi 30 alkalommal hányt, de tévedtek. A tinédzsert az egyik londoni kórházba szállították mivel a szervezete annyira kiszáradt, de hiába kezelték, az állapotában nem állt be jelentősebb változás. Sőt, inkább minden rosszabb lett és a krónikus hányás megkeserítette az életét.


Fotó: metro.co.uk


Anna már számos vizsgálaton és kúrán átesett, de a mai napig nem tudják az orvosok, hogy mi okozza a tüneteket, ugyanis minden vizsgálat eredménye negatív. Habár Anna nagyon jól tanult az iskolában, kénytelen volt otthagyni, mert a gyengesége miatt reggelente nem tudott felkelni. - Ahhoz gyenge voltam, hogy a száraz pirítóst vagy a kekszet megegyem. Nagyon kellett koncentráljak ahhoz, hogy sikerüljön - emlékezett vissza Anna.


Fotó: metro.co.uk


Hozzátette, az orvosok arra is gondoltak, hogy étkezési zavarokkal küzd, de ezt visszautasította, ugyan a betegsége előtt imádott enni. - Nevetséges, de egy nagy tállal ülök le az asztal mellé enni, mert soha nem bírom végigülni az étkezést úgy, hogy ne hánnyam el magam. Ezen kívül imádom a főzőműsorokat és szeretek főzni. Nem akarok károgni, orvosi segítségre van szükségem, naponta akár ötvenszer hányok. Pillanatnyilag nem élek, csak létezem - fogalmazott Anna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!