Nagyvilág

2016.06.02. 10:56

Egy pillanat alatt lerombolta egy gyerek a több ezer darabos LEGO-szobrot

Ningbo - A művész három nap és éjjel dolgozott az életnagyságú alkotáson, amely darabjaira hullott.

Ningbo - A művész három nap és éjjel dolgozott az életnagyságú alkotáson, amely darabjaira hullott.A kiállítás menő dolog, főleg ha interaktív. De egy gyerek túl messzire ment, amikor egy pillanat alatt tönkretett egy 15 ezer dollár értékű szobrot egy LEGO Expón a kínai Ningbóban. Az életnagyságú, legóból készült szobor Nick Wildet formálta meg a Zootopia animációs filmből.


Fotó: boredpanda.com


A művész, Zhao három nap és három éjjel készítette a szobrot, hogy több ezer legóból megalkossa a Disney-karaktert, viszont alig egy órával a kiállítás megnyitója után egy gyerek egy pillanat alatt tönkretette azt.


Fotó: boredpanda.com


Történt, hogy átmászott a biztonsági kötél alatt, hogy közelebbről szemügyre vegye az alkotást amikor megtörtént a baj. A gyerek szülei ezt követően kártérítést akartak adni Zhaonak, de ő azt nem fogadta el, mondván, hogy baleset történt. Ezek után melyik gyerek nem akart volna játszani a temérdek legóval?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!