Nagyvilág

2016.05.19. 11:07

Videó: Meztelenül kellett vonulniuk az utcán a tiltott bordélyház prostituáltjainak

Szentpétervár - Az illegálisan működő bordélyház Szentpétervár történelmi negyedében, a Vasilyevsky-szigeten üzemelt.

Szentpétervár - Az illegálisan működő bordélyház Szentpétervár történelmi negyedében, a Vasilyevsky-szigeten üzemelt.Meztelenül, mezítláb kellett gyalogolniuk a városban 11 prostituáltnak és a klienseiknek, miután a rendőrség rajtukütött egy illegális bordélyházban Szentpéterváron, a második legnépesebb orosz városban. A mobiltelefonnal készített képeken látszik, ahogy az emberek próbálják takarni a testüket, miközben néhányuk sír.


Forrás: metro.co.uk


A csoport tagjainak öt háztömbnyit kellett meztelenül gyalogolniuk mielőtt rendőrautóba szálltak és elvitték őket a rendőrségre. Az illegális bordélyház egyébként a város történelmi részén, a Vasilyevsky-szigeten üzemelt. A szemtanúk arról számoltak be, hogy nem sokkal azután, hogy a rendőrök bementek az épületbe, meztelen, síró emberek jöttek ki onnan.



Három férfinek állítólag sikerült elmenekülnie a hátsó ajtón keresztül, a többieket viszont letartóztatták. A razziát azután végezte a rendőrség, hogy a hírhedt, korábbi orosz kixboxer, Viacheslav Datsi információkat szivárogtatott ki az illegális bordélyházról. Datsi, aki magát Red Tarzannak nevezi, szembeszállt a prostitúcióval Szentpéterváron és már több alkalommal vezette nyomra a rendőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!