Nagyvilág

2016.05.11. 08:04

Gyermeket szült egy 72 éves asszony

Az idős nőt először próbálták lebeszélni arról, hogy kisbabát vállaljon.

Az idős nőt először próbálták lebeszélni arról, hogy kisbabát vállaljon.Az Indiában élő 72 éves Daljiner Kaur április 19-én adott életet első gyermekének. Az idős asszony 47 évvel ezelőtt házasodott össze most 79 éves férjével, Mohinder Singh Gillel. S habár a pár ennyi ideje él együtt, csak nemrégiben kerestek fel egy meddőségi klinikát, hogy gyermeket szeretnének.

A farmerként dolgozó Gill azt mondta, hogy aggódott amiatt, hogy képtelen gyermeket nemzeni, de úgy gondolták, hogy szeretnének egy babát, ezért utaztak Hisarba egy klinikára, ahol 2013-ban kezdték meg az első kezeléseket. - Nagyon fontos volt nekünk, hogy gyermekünk szülessen, most már boldogan élhetek és így lett teljes az életem - fogalmazott az édesanya, aki egészséges kisfiúnak adott életet.

Anurag Bishnoi, a meddőségi klinika professzora azt mondta, először megpróbálta lebeszélni az asszonyt a terhességről, mivel gyengének tartotta ahhoz, hogy kihordjon egy gyermeket, de az orvosi vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a nő képes végigvinni a várandósságot. Ezen a klinikán egyébként ez volt a második eset, hogy hetven éven felüli asszonyt termékenyítettek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!