Nagyvilág

2016.04.02. 15:12

Videó: Az örökbeadott fivérek először találkoznak édesanyjukkal

Két testvér elhatározta, hogy felkutatják biológiai édesanyjukat, hogy megtudják, honnan származnak. 

Két testvér elhatározta, hogy felkutatják biológiai édesanyjukat, hogy megtudják, honnan származnak. Robbiet és Dougot csecsemőkorukban fogadták örökbe nevelőszüleik, ők viszont elhatározták, hogy felkutatják vérszerinti édesanyjukat és találkoznak vele. - Sokáig nem érdekelt kik a biológiai szüleim, hiszen a nevelőszüleimet tekintettem azoknak - fogalmazott Robbie. Egy nap aztán mégis úgy döntött, hogy megkeresi édesanyját, miután pedig megtalálta, a fivérek útnak indultak, hogy coloradoi otthonában találkozzanak anyjukkal. - Izgatottak voltunk és féltünk, de végre megtudtuk, hogy honnan származunk és miért mondott le rólunk, ugyanakkor örülünk, hogy egy ilyen nagyszerű családba kerültünk - mondta Robbie.



Suzanna, a férfiak édesanyja fiatalkori képeket mutatott magáról a gyerekeinek, majd a a fiúk vérszerinti testvéreiről, akiket Robbie és Doug soha nem látott korábban. Nem mellesleg nagyon meglepte őket az, hogy mennyire hasonlítanak a többi testvérükre és az édesapjukra. Suzanne elmondta gyerekeinek, hogy azt akarta, hogy a gyerekei közös családban nőjenek fel, a nevelőanyára pedig úgy tekintett, mint egy helyettes szülőre. - Hálás vagyok Istennek, mert jobb életet akartam nektek és ő teljesítette - mondta Suzanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!