Nagyvilág

2016.02.01. 11:18

Kompakt és gyors tárolás utazáshoz is: nagy fejlesztés az USB-piacon

Debrecen - Az USB 3.1 első generációs CA1 széria a legújabb szabványú Type-C USB csatolóval és mellette „A” típusú csatlakozóval is rendelkezik, melyek akár 130 MB/s olvasási sebességet tesznek lehetővé, és strapabíró dizájnnal biztosítják a fájlok gyorsabb és hatékonyabb átvitelét.

Debrecen - Az USB 3.1 első generációs CA1 széria a legújabb szabványú Type-C USB csatolóval és mellette „A” típusú csatlakozóval is rendelkezik, melyek akár 130 MB/s olvasási sebességet tesznek lehetővé, és strapabíró dizájnnal biztosítják a fájlok gyorsabb és hatékonyabb átvitelét. Akár 64 GB-nyi adat is elmenthető, így tökéletes megoldás fényképek, zenék, videók és más adatok tárolására útközben, vagy Android- és Mac-kompatibilis készülékek közti adatátvitelre, beleértve a mobiltelefonokat és tableteket is.

Ez az új USB garantáltan lefedi az Android-tablet vagy az OS-PC minden extra tárhely­igényét. Ahogy az USB-piac fejlődik, a Sony olyan tárolási megoldásokat kínál, melyek lehetővé teszik, hogy biztosan ne vesszenek el az adatok új eszközökre való átvitelkor.

- www.kutyu.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!